[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
以前07-10嗰期個陣就喺班霸陣容
前中後正選後備個個都有返咁上下級數
人腳又足,應該喺垃圾車目前史上最豪華陣容
而家成隊真喺頂級一線真喺得世三T煲同Kante

果陣一隊有幾個國家隊隊長

個時個正選幾勁
但後備得沙勞、米雞、胡禮菲臘斯、賓希姆、仆街里奧、轉牛

仲有前鋒版dllm
馬迪正式轉會曼聯,據報轉會費為3500萬鎊+500萬鎊浮動條款。
無論如何,始終要感謝佢呢幾年為藍軍嘅付出,尤其是在車仔防中無大將之時回巢擔當起防守第一道可信賴的屏障。
至於佢留下來嘅防中位置,毫無疑問由巴卡約高頂上,法比當然也可以勝任,但防守效率是否足夠是另一個問題,碧加亦難以稱得上是box-to-box的合適人選。
特別是3-4-3陣式對2名中場的全面性和體能要求甚高,車仔現有兵源不足以應付多條戰線亦是今夏談論已久必須處理的問題。
外借山齊士的轉會傳得甚囂塵上,出售馬迪後相信球隊在轉會市場不會停下來,其實至今除了半被迫出售艾基查路拜查奧爾外,球隊在收購上的操作還是十分成功的,魯迪加、巴卡、莫拉達勢將成為球隊未來3-5年骨幹,所以車迷們就拭目以待吧!
最後私心講句,除了中場中外,個人最希望能見到貝查特回歸,希望傳聞可以成事吧。

十分成功

私心講句
係咪學抄牌差佬?
有無人比對返季尾 簽baka都屌

季尾FF:
山狗 sandro lkk vvd walker
1/7 一字排開

真心個陣覺得Lukaku 100% deal

嗰陣夠個個話lkk只係黑人想要
簽多三個一隊翼/中場/前鋒,直接改名叫麻友係雞係公廁

Breaking: Michy Batshuayi set to leave Chelsea on loan . He is not in Antonio Conte's plan . Monaco is interested in the player .

on9 咁得翻一個前鋒打乜?

我估簽到3個中前場應該無乜問題

Barkley基本上都係獌車之爭

熱狗夠膽死出6萬人工

今季Big4出手掃貨,
熱狗有撚牙力爭人咩,
俾D心機氹掂班正選留隊好過啦
Dc ig 7月4號最新個post有4百幾萬留言
破哂記錄
Breaking: Michy Batshuayi set to leave Chelsea on loan . He is not in Antonio Conte's plan . Monaco is interested in the player .

清哂成隊 又唔買人係做乜撚

睇名啦仆街

睇名啦仆街

你咩意思先

應該要加埋 (Di. Costini)
不過獌要Barkley都無乜用,單純似係狙擊車

獌狗永遠改不了吃屎的習慣
Moon post狗 咬我呀柒狗

睇名啦仆街

你咩意思先

應該要加埋 (Di. Costini)

加埋 (nineup post)
Harry kane sandro lemar 一字排開🤤
買唔撚到Sandro都追下其他啦屌,
我就唔撚信全歐洲D左閘都係非賣品
以前07-10嗰期個陣就喺班霸陣容
前中後正選後備個個都有返咁上下級數
人腳又足,應該喺垃圾車目前史上最豪華陣容
而家成隊真喺頂級一線真喺得世三T煲同Kante

果陣一隊有幾個國家隊隊長

個時個正選幾勁
但後備得沙勞、米雞、胡禮菲臘斯、賓希姆、仆街里奧、轉牛

仲有前鋒版dllm

個時幾個都做過國家隊隊長
Cech Ballack Terry Drogba Lampard

唔撚係掛,熱身賽都擔正 正前 達仔打左 ,都要走
干地話就話想大搞衝R聯
但要上一線做四強常客一定要連後備都要有返咁上下級數先得
而家睇油王同高層個樣都唔似想大搞
油王就懶好人為他人作嫁衣高層就賺錢行先
呢D巴克利飲水一百分的確喺唔算差
但真喺要大搞一定會唔喺買佢哋
而家個陣基本就喺對位一換一 後備深度冇加強到
最可憐喺而家車狗買到巴克利飲水一百分都要開香檳慶祝

100%同意
亦令干地無心教

分分鍾 是是旦旦 八強出局,英超入前四
搵夠水 fat fat 就算
搵手足一齊去屌𨶙死閪女人
干地話就話想大搞衝R聯
但要上一線做四強常客一定要連後備都要有返咁上下級數先得
而家睇油王同高層個樣都唔似想大搞
油王就懶好人為他人作嫁衣高層就賺錢行先
呢D巴克利飲水一百分的確喺唔算差
但真喺要大搞一定會唔喺買佢哋
而家個陣基本就喺對位一換一 後備深度冇加強到
最可憐喺而家車狗買到巴克利飲水一百分都要開香檳慶祝

100%同意
亦令干地無心教

分分鍾 是是旦旦 八強出局,英超入前四
搵夠水 fat fat 就算

入到歐聯八強咁好
干地最後的一季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞