[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
五大聯賽冠軍都好似賣人多過買人
簽到Rabiot照舊送波衫🤤

我跟
做車迷真係好低賤
尤其做一個迷過馬迪既車迷

當年明明號稱box to box最強球員

其實我到依家都仲好鍾意佢
好感激佢幫我地攞左2屆
Lan就算迷摩都未至於迷到去獌
馬迪條撚屌就含到雪雪聲
油王感情足球

依排咁多痴線佬
又老強又露械

好多老強 痴線
希望在明天阿麻
dllmx5
數過官網個一隊list, 21人

計埋哥狗
真係痴撚左線....
油王咁樣做生意真係仆硬街...

計埋哥狗

仲有啲青訓U21
夠嫁啦
馬迪表示:「好開心可以加盟曼聯。可再次同莫連奴合作,我根本唔可以拒絕呢個機會。於車路士我過得好開心,一定要多謝球會同球迷。我急不及待去曼聯報到,同新隊友展開操練。曼聯將迎接美好嘅一季,我會盡全力作出貢獻,希望可以為球會創造更多歷史。」

真係痴撚左線....

油王做生意唔洗你教
真係痴撚左線....

油王做生意唔洗你教

呢句真喎
希望在明天阿麻
dllmx5

屌你老母 翼
屌您老母 防中
屌妳老母 LWB
屌理老母 RWB
屌梨老母 洗廁所
油王
真係嬲你唔落
馬迪表示:「好開心可以加盟曼聯。可再次同莫連奴合作,我根本唔可以拒絕呢個機會。於車路士我過得好開心,一定要多謝球會同球迷。我急不及待去曼聯報到,同新隊友展開操練。曼聯將迎接美好嘅一季,我會盡全力作出貢獻,希望可以為球會創造更多歷史。」

斷腳唔該

迷摩鍾意俾佢撚
真係痴撚左線....

油王做生意唔洗你教

呢句真喎

依家條數不知幾好睇
依排咁多痴線佬
又老強又露械

懷疑係車迷
真係痴撚左線....

油王做生意唔洗你教

呢句真喎

依家條數不知幾好睇

轉會窗過左一半 條數仲係正數 爽
依排咁多痴線佬
又老強又露械

懷疑係車迷

卡勞嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞