[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
連飲水KI呢D貨色派精都含
真係好撚獨到
賣走馬迪 你同我入呢種貨色

點解可以個個都唔記得baka
係比都用chalobah切比

出年打四線要求高左
補返個第四中場點都要比殺龍霸高一兩班波先得
再者Baka傷緊+未踢過英超都有一定風險

咁ki都好過chalobah切啦

屌 我要陣容upgrade啊
唔係一出一入 買個同等質素就得啊

好心就去psg試下搶人啦
買二流球員 仲要已經冇進步空間 做乜柒
同我定 今個星期豬埋比阿就會宣佈簽人

希sir is coming to town

出年打四線要求高左

咪一撚樣
邊忽好過

出年打四線要求高左

咪一撚樣
邊忽好過

係屎雲斯以隊護級隊以兩年都唔係成日有得出
世三同柏度幾時先出得呀
本身以為巴克利已經係要求低
而家仲要講埋泡菜仔
真係好撚獨到

飲水好過psg波蘭佬
起碼飲水哥踢開英超
波蘭佬雪到硬晒都唔知仲有幾多料剩
本身以為巴克利已經係要求低
而家仲要講埋泡菜仔

遲d應該dllmx5都會吹奏😂
真係好撚獨到

飲水好過psg波蘭佬
起碼飲水哥踢開英超

就係因為冇踢開英超同上年係隊中場多人到仆街既psg到冇得出
所以就可以話飲水>波蘭防中?

hawks係咪有咩暗示

hawks係咪有咩暗示

hawks係咪有咩暗示

膠鷹都嬲就好大獲
真係好撚獨到

飲水好過psg波蘭佬
起碼飲水哥踢開英超

專係狙擊派清
真係好撚獨到

飲水好過psg波蘭佬
起碼飲水哥踢開英超

專係狙擊派清

呢D都叫追擊= =
純粹大家傾下姐,又冇攻擊到佢D咩
巴卡雙失今季一個禮拜踢到一場當執到
仲話中場中夠人
法比對住打壓迫又係垃圾
飲水都好,起碼1516勁🤤
真係好撚獨到

飲水好過psg波蘭佬
起碼飲水哥踢開英超

Bakayoko is an imposing midfield presence, strong in the tackle and quick to snuff out opposition attacks. He averaged 2.2 interceptions per game last season, more than other heralded holding players, Paris Saint-Germain star Marco Verratti (0.8) and team-mate Fabinho (1.6).

In the Champions League, he recovered the ball 95 times, the third-best total in the competition behind Atletico's Gabi and Leicester's Danny Drinkwater.

飲水哥上年歐聯 ball recovered 排頭二
有歐聯、英超經驗打一季十場八場正選根本好fit
但世界盃年唔覺得佢會走
真係好撚獨到

飲水好過psg波蘭佬
起碼飲水哥踢開英超

專係狙擊派清

其實條友真係傾波無任歡迎
但佢9成都係挑機多😅
買泡菜真係屌出聲 切切同殺龍霸邊忽唔夠佢勁
宜家隊波要英人,如果買飲水都唔差
買泡菜真係屌出聲 切切同殺龍霸邊忽唔夠佢勁

咁老實講泡一定勁過霸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞