[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
求其簽,補到英人位就ok,還掂最尾都係得返一條線作戰
有無軌用緊macbook pro touch bar款
條bar 好唔好用?

好正
用word果陣tune格式同用spotify聽歌果陣都方便左
其實點解無球隊簽山狗
人工太高?
明明球員擺到明要走

雲爺爺寧願hold到free
其實點解無球隊簽山狗
人工太高?
明明球員擺到明要走

好似話400k
對我地薪酬黎講300k都會做壞規矩

曼馬奔騰
希望干地快啲走
唔好係間垃圾球會到浪費才華

咪呀屌
其實點解無球隊簽山狗
人工太高?
明明球員擺到明要走

真係唔明佢
其實點解無球隊簽山狗
人工太高?
明明球員擺到明要走

真係唔明佢

一野轟落去啦
其實點解無球隊簽山狗
人工太高?
明明球員擺到明要走

好似話400k
對我地薪酬黎講300k都會做壞規矩

唔係叫250咋咩

500呀
干地話就話想大搞衝R聯
但要上一線做四強常客一定要連後備都要有返咁上下級數先得
而家睇油王同高層個樣都唔似想大搞
油王就懶好人為他人作嫁衣高層就賺錢行先
呢D巴克利飲水一百分的確喺唔算差
但真喺要大搞一定會唔喺買佢哋
而家個陣基本就喺對位一換一 後備深度冇加強到
最可憐喺而家車狗買到巴克利飲水一百分都要開香檳慶祝
以前07-10嗰期個陣就喺班霸陣容
前中後正選後備個個都有返咁上下級數
人腳又足,應該喺垃圾車目前史上最豪華陣容
而家成隊真喺頂級一線真喺得世三T煲同Kante
一字排開影相 真係咁難咩

5個dllm都係一字排開
有無軌用緊macbook pro touch bar款
條bar 好唔好用?

好正
用word果陣tune格式同用spotify聽歌果陣都方便左

Tune font size 果啲?
我上網睇好似唔多野support條bar
貴差唔多三千 諗緊要唔要好

顏色 粗幼
打表格又有得勁快加行果D
excel PowerPoint都support touch bar
同埋有得用touch id login
無記錯暫時有apple自家app tg office spotify support touch bar 遲下應該仲多

果陣一隊有幾個國家隊隊長
其實點解無球隊簽山狗
人工太高?
明明球員擺到明要走

真係唔明佢

一野轟落去啦

依家手揸咁撚多錢就大大力bid落去啦
有山狗嘅話達仔同世三都可以升一兩個level
又可以大幅壓縮柒頭安出場時間
再是旦執返啲英人後備可以衝擊歐聯添啦屌

果陣一隊有幾個國家隊隊長

個時個正選幾勁
但後備得沙勞、米雞、胡禮菲臘斯、賓希姆、仆街里奧、轉牛
其實點解無球隊簽山狗
人工太高?
明明球員擺到明要走

真係唔明佢

一野轟落去啦

依家手揸咁撚多錢就大大力bid落去啦
有山狗嘅話達仔同世三都可以升一兩個level
又可以大幅壓縮柒頭安出場時間
再是旦執返啲英人後備可以衝擊歐聯添啦屌

諗下好 連ox都簽唔到
06-08依兩年果陣真係星光熠熠,後備有馬老大,阿歷士,古迪仙尼,前面又有軍刀,中場最好j ,馬基,艾辛,林柏,波叔,糟糕
咩話?輪落到要簽泡菜狗
要唔要喺港甲簽咁呀Dllm

曼一字排開四個前車成員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞