[輸波放人降班yup]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
希望馬迪去到獌都係上腳論論盡盡同埋瘋狂橫傳啦

佢去到淨防守
有波傳兩邊姐

佢廢極都夠能力做呢兩樣

馬迪打上季普巴個位
釋放普巴

佢去到淨防守
有波傳兩邊姐

佢廢極都夠能力做呢兩樣

馬迪打上季普巴個位
釋放普巴

是但啦
我地同雙曼目標不同

佢去到淨防守
有波傳兩邊姐

佢廢極都夠能力做呢兩樣

馬迪打上季普巴個位
釋放普巴

Matic 啲分邊好J的
我係干地都唔想撈
比班咁既垃圾廢物騎係上面
發覺冇乜外國車狗會屌鳩馬迪
Drinkwater
蝦我屌你老母真係笑撚死人

唔掙在打包埋艾比禮頓打翼衛

淪落到買佢

真。李城

第四中場中有佢唔差啦
我係干地都唔想撈

心啖個老闆同班高層根本就無心搞間球會咁
仲等干地上年季尾雄心壯志點撚知係吹出黎
話想大搞 油王唔想出錢買人就出聲啦係到
充大頭鬼 呃鳩個領隊同班球迷
Drinkwater
蝦我屌你老母真係笑撚死人

唔掙在打包埋艾比禮頓打翼衛

淪落到買佢

真。李城

第四中場中有佢唔差啦

英藉
我係干地都唔想撈

心啖個老闆同班高層根本就無心搞間球會咁
仲等干地上年季尾雄心壯志點撚知係吹出黎
話想大搞 油王唔想出錢買人就出聲啦係到
充大頭鬼 呃鳩個領隊同班球迷

變左隊阿妓咁
呢個情況下只可以信任領隊功力發掘潛力球員保前4

講緊買飲水果啲,有潛力新人唔係借就賣

發掘緊球迷潛水能力就真

未潛力完干地就唔撈啦
我車今季又有進帳
又嘈
買左人咪算囉
無買人就底屌姐

而家係一換一咋
DC > MORATA
MATIC > BAKA
AKE > 迪加
板凳完全無加深過

唔講仲以為matic走左

干爹實係用重用青年軍
正啊 睇好今年爆冷 用青年軍捧盃
發覺冇乜外國車狗會屌鳩馬迪

贏完冠軍 俾人棄用 可以屌佢乜
drinkwater
Most misplaced passes in the Premier League last season:

A. Sanchez (433)
J. Milner (427)
D. Drinkwater (381)
C. Eriksen (379)

飲水哥d傳波
Chelsea have contacted Swansea for midfielder Ki Sung-yueng. [Di Marzio]
Chelsea have contacted Swansea for midfielder Ki Sung-yueng. [Di Marzio]

唉食撚屎啦油王西女人黑鬼
Most misplaced passes in the Premier League last season:

飲水哥d傳波

呢個list簽到就好

黑人問號

屌你老母

飲水哥d傳波

A san
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞