信用卡討論區(137)呢度唔係CS

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
收到張mmpower諗住加落google pay
打過去佢話要落分行
無最低兌換額嘅話應該係DBS同HSBC
我用wakuwaku都試過到底點先唔會扣返啲回饋
一般退款都會link到原本個transaction,但link唔到都收返回贈好明顯係有殺錯無放過
如果你追得返話埋俾我知 我下次轉卡收
SC AM 迎新優惠 簽$40000送40000miles
通常幾耐先入戶口
睇conditions 無講等幾耐,淨係話係亞洲萬里通公司負責,延遲等等唔關SC事

Thankss
呢個唔會 我check過tu 靚仔的
打上去問cs 啦
6月頭
可能收夠籌

上條thread 有巴打話恆生要600k 資產證明

就知佢應該係想趕咁d 客
話說我交完都係仲未批 可能最尾都reject
巴打如果批到上黎報告下

呢張卡要600k 真係痴撚線
對完短訊驗證碼
個cs話要帶埋身份證同張卡落分行加
諗住過兩日再試
想問下dbs 個quota 係計calendar month 定statement
如果跟statement 咁 應該蝕左
4項指定簽賬類別合計每個曆月的首HK$8,000 (適用於Visa Signature卡) / HK$4,000 (適用於Visa白金卡) 簽賬可享5%回贈,其他零售簽賬每個曆月的首HK$20,000 (適用於Visa Signature卡) / HK$15,000 (適用於Visa白金卡) 簽賬可享1%回贈。
一多人申請就即刻高竇左
問咗電話號碼算唔算

有試過加落google pay佢話要搵銀行加
之後先打電話過去
新卡黎點樣上次消費資料
apple pay係咪唔同? 我activate完張卡
第二/三日(咁上下 唔係急住入所以無點理)喺app見到 就正常加到入apple個wallet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞