信用卡討論區(137)呢度唔係CS

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
mm手機支付應該唔計apple pay 增值八達通?
我用緊大新同red
thanks
間間都唔計
想問吓asia miles年費最低係邊張
定其實邊張都可以打過去waive咗佢
on9 hsbc 夠晒資格都唔批every miles同visa signature, 有冇得打上去屌?
✨東亞卡優惠全面升級✨
由7月1日起,東亞信用卡簽賬回贈多咗!東亞銀行i-Titanium卡原先只有網購有回贈,而家加埋手機支付都有4%回贈。食埋平時「東亞日 .手機付款」額外12%回贈,買咖啡、食快餐都抵。

而東亞銀行World Mastercard卡由HK$5/里轉為低至HK$4/里,揀現金回贈仲抵,由2.4%回贈升到4%回贈!
呢個post早少少先有講過大貓點解唔批卡
心情唔好
西亞不了
waku/red 仲未有下年terms睇
平時買餸用開red
係咪算夠做?
迎新應該係額外獎賞 獨立計
實數你預簽3萬蚊總共拎20000里左右
你扣都應該係扣左頭5000蚊入面嗰一舊冇得雙食
不如衝多一萬買埋D必須品拎多兩萬里
你簽足4萬係佢另一階段既迎新
拎足40000里
仲會多少少尾數咁
買部IP之後賣左佢蝕少少賺番20000里都有得諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞