[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
睇波最睇唔起就係
1.罷操鳩踢
2.25狗私下同敵對球會傾
3.無品

尼馬3中2

最撚嬲係到依家擺明揚哂佢都仲撚係唔出聲扮撚哂野,屌佢老母

無鳩奄人係咁
Johan Cruyff: "If you have second thoughts on playing for Barcelona, you are no longer of service to us."
Sources close to PSG have told @mohamedbouhafsi that the signing of Neymar from Barcelona is set to be official on Wednesday.

Neymar to PSG will be official tomorrow, according to @parisunited6.
宜家睇番佢好大機會一早決定左走
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了
相信無一隊波既球迷會接受到呢啲打靶死臭閪

呢個月成班隊友見佢唔出聲以為未決定就一直留佢,點知原來一早決定左,係為果筆錢所以先唔講,真係好撚狗,當隊友係咩

因為8月先簽佢老豆就拎到廿幾m

最狗咪呢樣,原來一早私底下deal哂,知道幾時走有錢所以唔出聲,仲同碧基佢地講stay, 屌佢老母知唔知醜

阻撚住晒增兵行動
得番一個月
最好陣容

Ter Stegen
Semedo
Pique
Umtiti
Alba
Busquets
Roberto
Coutinho拉b
Messi
Suarez
Griezmann/ Dybala/ Dembele
宜家睇番佢好大機會一早決定左走
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了
相信無一隊波既球迷會接受到呢啲打靶死臭閪

呢個月成班隊友見佢唔出聲以為未決定就一直留佢,點知原來一早決定左,係為果筆錢所以先唔講,真係好撚狗,當隊友係咩

因為8月先簽佢老豆就拎到廿幾m

最狗咪呢樣,原來一早私底下deal哂,知道幾時走有錢所以唔出聲,仲同碧基佢地講stay, 屌佢老母知唔知醜

阻撚住晒增兵行動
得番一個月

最乞人憎係呢樣
最好陣容

Ter Stegen
Semedo
Pique
Umtiti
Alba
Busquets
Roberto
Coutinho
Messi
Suarez

現實陣容

Tat
Semedo/ pk/ utt/ alba
Rakit/ busi/ iniesta
Messi/ so9/ fuck tiger

唔緊要別 垃圾馬唔會再拎到歐聯
最好陣容

Ter Stegen
Semedo
Pique
Umtiti
Alba
Busquets
Roberto
Coutinho
Messi
Suarez

現實陣容

Tat

中場應該影拉羅啦
小白唔夠力
睇波最睇唔起就係
1.罷操鳩踢
2.25狗私下同敵對球會傾
3.無品

尼馬3中2

最撚嬲係到依家擺明揚哂佢都仲撚係唔出聲扮撚哂野,屌佢老母

無鳩奄人係咁

4.搞鳩更衣室
最好陣容

Ter Stegen
Semedo
Pique
Umtiti
Alba
Busquets
Roberto
Coutinho
Messi
Suarez

現實陣容

Tat

中場應該影拉羅啦
小白唔夠力

中場點都唔會擺羅白啦ching 玩咩
買到大巴同基沙文應該會多左絲打睇巴

啲女識尼馬多過識基沙文
成日聽到啲女話尼馬好型好靚仔

啲女識尼馬多過識基沙文

我會介紹比啲女睇

啲女識尼馬多過識基沙文

我會介紹比啲女睇

咁就大獲啦

啲女識尼馬多過識基沙文

我會介紹比啲女睇

呢到有唔少絲打咁諗

啲女識尼馬多過識基沙文

我會介紹比啲女睇

咁就大獲啦

bb
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人
定係大家一齊過檔撑moneymar?

啲女識尼馬多過識基沙文

我會介紹比啲女睇

呢到有唔少絲打咁諗

所以迷咬黨高汁
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人

但老老豆豆 佢邊度型同靚仔
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人

@巴區絲打
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人

女人:有錢有名氣=型同靚仔
各位點處置以前印過屁馬嘅球衣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞