[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
搞笑!今日去interview見到個大學生唔知咩叫Surename
https://lihkg.com/thread/342944/page/1?ref=ios

Q子

貢得閒又開膠post

點解飲茶個陣人地幫你加茶要敲下張台
https://lihkg.com/thread/342953/page/1?ref=ios

#12高汁回覆
希望巴塞唔好放棄,歐聯第1場就出尼馬

啱呀
你估佢老豆真係會為嗰兩千萬唔比佢轉咩
聽日等官宣啦
聽日等官宣啦

咁咪直接躝囉
聽日等官宣啦

咁咪直接躝囉

現在馬上立即
宜家話唔去卡搭爾
飛去歐洲
理鳩得佢 咪撚返嚟is ok
搞笑!今日去interview見到個大學生唔知咩叫Surename
https://lihkg.com/thread/342944/page/1?ref=ios

Q子

貢得閒又開膠post

點解飲茶個陣人地幫你加茶要敲下張台
https://lihkg.com/thread/342953/page/1?ref=ios

#12高汁回覆

真心唔明點對球會有情有義,有冇例子?

羅白呢類係囉
小花我反而覺得球會多謝佢唔少

sorry,我意思係講緊美斯,蘿蔔沙維呢類唔駛講啦

美斯都係起巴塞大
係無情無義就唔會一踢就踢左17年
唔計中間有幾多英超球會想挖角都留起巴
正係「忠誠」兩隻字已經係情義表現啦
你再望下隻25
上面話美斯對球會無情無義?
依兩三年成隊波靠美斯一個,美斯絕對可以去其他更強既隊,只要佢一出聲想去,有邊隊唔留位比佢呀?但係佢既轉會新聞少之又少

另外,佢想踢中間同領隊講,我覺得以佢能力,搵一個適合自己踢既位置都好正常姐

Wc年佢真係好似好hea,但係你地又記唔記得佢好似身體有事咁成日係場邊嘔

hea 踢個年撐唔落
雖然佢一早係更衣室同隊友down 左聲
睇嚟要證明佢係忠誠得一個方法
就係降薪續約
乜咁撚煩,係走就走,係留就出黎澄清,成個女人咁
Manchester United are interested in midfielder André Gomes. Mourinho would make a move if there was a chance of getting him. [marca]

Deal到我唔反摩
Manchester United are interested in midfielder André Gomes. Mourinho would make a move if there was a chance of getting him. [marca]

Deal到我唔反摩

屌你老母AG都賣

Deal到我唔反摩

屌你老母AG都賣

50m
依兩三年成隊波靠美斯一個,美斯絕對可以去其他更強既隊,只要佢一出聲想去,有邊隊唔留位比佢呀?但係佢既轉會新聞少之又少

另外,佢想踢中間同領隊講,我覺得以佢能力,搵一個適合自己踢既位置都好正常姐

Wc年佢真係好似好hea,但係你地又記唔記得佢好似身體有事咁成日係場邊嘔

你係咪on9,我只係話佢只係做番普通球員會做既事,又屈人話佢無情無義,叫你地舉佢對球會做過邊啲有情有義例子又舉唔到,得個鳩講,我見你地鳩吹到佢聖人咁都唔撚好意思啦,佢係阿根廷幫人出埋糧果啲就叫有情有義喇

Deal到我唔反摩

on9,deal唔deal撚到都一世反摩狗

你係咪on9,我只係話佢只係做番普通球員會做既事,又屈人話佢無情無義,叫你地舉佢對球會做過邊啲有情有義例子又舉唔到,得個鳩講,我見你地鳩吹到佢聖人咁都唔撚好意思啦,佢係阿根廷幫人出埋糧果啲就叫有情有義喇

我唔知自己係咪on9,你就係喇。
淨係有能力叫更高既價,但從來無話轉會又無威脅球會又無死迫球會買自己國家隊球員同自己夾下,咁唔叫有情有義?

咁羅白仲加係普通球員,叫咩有情有義

佢舊年諗過去跟哥狗 只係最後改變主意

佢實拒絕出場
希望華dee拖都拖佢出場

我唔知自己係咪on9,你就係喇。
淨係有能力叫更高既價,但從來無話轉會又無威脅球會又無死迫球會買自己國家隊球員同自己夾下,咁唔叫有情有義?

咁羅白仲加係普通球員,叫咩有情有義

做番球員應有責任就叫有情有義,當初邊個靠關係推薦個冇大球會經驗既馬天奴? 邊個死攬廢哂既細米🤔🤔🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞