[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
仲有facebook留言班友 一傳買邊個 就讚好呀又點好點好 然後一出po話d青訓打得好又話唔洗買啦我要全青訓都得

全青訓都算
啲人仲係度幫paco之流辯護又話踢得唔差要俾多啲機會
簡直係弱智

果班所謂球迷當左巴塞係垃圾收集站?

我都見到
香港人最叻既就係未審先判
當踢法/球員風格自己唔鐘意
你就係原罪
當自己球員都踩到地底泥咁
學咩人講巴塞精神、Más que un club

笑撚死

咁尼馬應唔應該食屎

最好笑係呢頭個個話趕25走果啲唔知咩心態、唔係巴迷xxxxxxxxx
轉個撚頭就「走啦屌你」

最撚好笑係啲人好似好撚型咁話做左好多年巴迷,睇住msn組成,又話佢地好有默契,球場裏外都咁friend,睇唔到尻馬想走,又話佢地咁有默契就梗加唔想走咁話,我心諗,你係佢經理人咩家陣,佢走唔走到你話事咩
仲有facebook留言班友 一傳買邊個 就讚好呀又點好點好 然後一出po話d青訓打得好又話唔洗買啦我要全青訓都得

咪又係同呢到一樣

係嘅 但衰極都有個譜 唔會話買cancelo都狗衝去話好呀個種

Yes 邊有咁極端

全青訓都算
簡直係弱智

我都見到

全部迷Paco Ag

咪又係同呢到一樣

係嘅 但衰極都有個譜 唔會話買cancelo都狗衝去話好呀個種

fb嗰班係連買保連奴都高撚曬潮咁,話咩多啲森巴氣色喎

咪又係同呢到一樣

宜家仲唔夠森巴氣色?貪錢果方面

全青訓都算
簡直係弱智

我都見到

全部迷Paco Ag

仲有真。迷甘

咪又係同呢到一樣

Yes 邊有咁極端

屌高層吾買簡去買施美度

咪又係同呢到一樣

Yes 邊有咁極端

屌高層吾買簡去買施美度

真係有?

咪又係同呢到一樣

Yes 邊有咁極端

屌高層吾買簡去買施美度

真係有?

其實一句講最喇
好人好者唔會係FB發表意見
買簡些路/比利連又見過
有利迷話古仔有費明奴+疤上年得一隻盃所以唔會過疤又見過
當笑話睇咪算囉
其實一句講最喇
買簡些路/比利連又見過
當笑話睇咪算囉

真 去追泰王po算

咪又係同呢到一樣

宜家仲唔夠森巴氣色?貪錢果方面

其實根本我懷疑佢地唔係睇波,一睇到有巴西仔就覺得足球王國實冇死,個個都細哨咁咁好腳法
其實一句講最喇
買簡些路/比利連又見過
當笑話睇咪算囉

真 去追泰王po算

Gun
其實一句講最喇
買簡些路/比利連又見過
當笑話睇咪算囉

真 去追泰王po算

又要被狙擊
幾時先official
幾時先official

聽日飛去卡搭爾
幾時先official

世三頂neymar位啦
世三頂neymar位啦

個格仲衰過尼馬
世三頂neymar位啦

個格仲衰過尼馬

要古天樂 不了
世三頂neymar位啦

個格仲衰過尼馬

要古天樂 不了

世三頂neymar位啦

個格仲衰過尼馬

要古天樂 不了

古天樂吹大左好撚多
世三頂neymar位啦

個格仲衰過尼馬

要古天樂 不了

古天樂吹大左好撚多

買撚哂尼馬班兄弟就岩 屌佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞