[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
士巴拿今季黎到巴塞我cut jer

屌我諗返起開頭fb啲人係到話條25冇可能走啲人係到作新聞,又話佢走切jer都得,想睇下佢地而家找數未

再講多次!尼馬留隊

大家唔駛驚啦!要印尼馬嘅可以印!要去魯營睇尼馬嘅都可以睇!唔知尼馬老竇曾經有幾接近加盟PSG?但總之尼馬最終留隊!相信美斯、阿蘇同埋碧基都好有幫手勸尼馬留低!今日禮拜一大家都可以開開心心開工吧!

By 哈利波特

想知呢個版主俾人bin死未 睇到打冷震

幾個版主入面得呢個版主特別on99

識另一個真人 都係on9黎

Se queda.....主席facebook話尼馬會留低

哎,人地由頭到尾一句聲都冇出過,又話為錢為名利又話唔開心(其實除左活係美斯陰影下,邊樣巴塞比唔到?),一時又個心一早唔係度,d球迷同媒體個個都係尼馬傳心師。

全世界都諗住點樣留住頂級又年輕既前鋒,估唔到我地係趕人走。尼馬一日唔出聲大家都係唔好跟車太貼,佢走唔走我都未敢講,但如果佢走,我會係可惜,同祝佢前程錦繡,而唔係同一個效力四年既西甲+歐冠+反cup功臣講: 冇心留係度就走啦,阻住隊波發展,賣左你換多幾個人好過...咁囉

by hin

呢個真係腦裝屎
追星追到痴撚左線

收到風呢到啲手足嚟
大家想我幾時走
大家想我幾時走

而家 即刻 立即
士巴拿今季黎到巴塞我cut jer

屌我諗返起開頭fb啲人係到話條25冇可能走啲人係到作新聞,又話佢走切jer都得,想睇下佢地而家找數未

再講多次!尼馬留隊

大家唔駛驚啦!要印尼馬嘅可以印!要去魯營睇尼馬嘅都可以睇!唔知尼馬老竇曾經有幾接近加盟PSG?但總之尼馬最終留隊!相信美斯、阿蘇同埋碧基都好有幫手勸尼馬留低!今日禮拜一大家都可以開開心心開工吧!

By 哈利波特

想知呢個版主俾人bin死未 睇到打冷震

幾個版主入面得呢個版主特別on99

識另一個真人 都係on9黎

Se queda.....主席facebook話尼馬會留低

哎,人地由頭到尾一句聲都冇出過,又話為錢為名利又話唔開心(其實除左活係美斯陰影下,邊樣巴塞比唔到?),一時又個心一早唔係度,d球迷同媒體個個都係尼馬傳心師。

全世界都諗住點樣留住頂級又年輕既前鋒,估唔到我地係趕人走。尼馬一日唔出聲大家都係唔好跟車太貼,佢走唔走我都未敢講,但如果佢走,我會係可惜,同祝佢前程錦繡,而唔係同一個效力四年既西甲+歐冠+反cup功臣講: 冇心留係度就走啦,阻住隊波發展,賣左你換多幾個人好過...咁囉

by hin

呢個真係腦裝屎
追星追到痴撚左線

綠字先係最冇腦 你睇下我羅 再睇下多仔丹比利 都未傳得勁就叫傳媒收鳩皮
大家想我幾時

而家 即刻 立即
大家想我幾時走

而家 即刻 立即

有咁快得咁快
幾時有新嘢傾
往好過方面睇啦,上季作客蝗冇尼馬都照贏,冇話冇咗邊個唔掂嘅,冇左美斯就真係仆街啦
大家想我幾時走

續約留隊ok?
幾時有新嘢傾

9月
25正一垃圾嚟
好po唔po po成龍
往好過方面睇啦,上季作客蝗冇尼馬都照贏,冇話冇咗邊個唔掂嘅,冇左美斯就真係仆街啦

其實佢走冇所謂,依家係屌佢態度同冇尊重人姐
屌尼馬去左搵成龍
屌尼馬去左搵成龍

等睇名仔教佢吸毒,再比人拉鳩埋,到時就真係峰回路轉鳥
大家想我幾時走

續約留隊ok?

ok,不過下年先,續巴黎約,留巴黎隊
躝啦
睇到巴塞ig都知啦,最近十幾張都冇條25狗

好令仔
馬會有冇得賭屁馬離隊時間?
我打算按左層樓然後all in 8月2

問問馬會

好令仔

呢次應該係最後一次著巴塞波衫了

好令仔

仲著疤杉
大家想我幾時走

immediately
By hin 果個咩page黎 痴撚線
屌尼馬去左搵成龍

等睇名仔教佢吸毒,再比人拉鳩埋,到時就真係峰回路轉鳥

成日去蒲會冇試過?🤔
睇到巴塞ig都知啦,最近十幾張都冇條25狗

上個禮拜仲post得好密
好似想僻謠咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞