[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
念來拖咁耐為左拖到8月 屌你老母愈黎愈黑人憎
我諗除左錢同佢老豆仲有原因既⋯⋯真係唔甘心屈服係美斯之下?係都要過巴黎做大佬?
其實成日跟住mk 個幾條友係乜水
陪玩專員?

係,

我都想做 刷下大佬鞋應該大把雞屌 又唔洗俾錢又有免費私人飛機坐
我諗除左錢同佢老豆仲有原因既⋯⋯真係唔甘心屈服係美斯之下?係都要過巴黎做大佬?

鍾意做土皇帝冇計
Barcelona will make a £53m move for Arsenal's Mesut Özil if they can't sign Philippe Coutinho. (Source: Don Balon)

Don Balon嘅新聞笑下好了

黑人問號

硬係鍾意買以前賤種啲棄將🙄
Barcelona will make a £53m move for Arsenal's Mesut Özil if they can't sign Philippe Coutinho. (Source: Don Balon)

Don Balon嘅新聞笑下好了

黑人問號

硬係鍾意買以前賤種啲棄將🙄

就算係
25m 最多
PSG have authorisation from the local government to parade likely signing Neymar through the streets of Paris, according to Europe 1.
念來拖咁耐為左拖到8月 屌你老母愈黎愈黑人憎

係我就雪佢算

但高層要錢買古保

鍾意做土皇帝冇計

都係果句,你唔服人咪超越佢囉,走去次級聯賽,on99
其實唔明都知佢走硬做咩狂出佢踢熱身賽

操傷佢

操傷佢

想挽留佢

操傷佢

想挽留佢

成班高層有被虐傾向

操傷佢

想挽留佢

成班高層有被虐傾向

球迷咪一鳩樣 咁既閪波都撐

操傷佢

想挽留佢

成班高層有被虐傾向

睇得出

操傷佢

想挽留佢

成班高層有被虐傾向

因為條仆街一直唔撚表態,呃鳩高層呃鳩隊友呃鳩球迷

操傷佢

想挽留佢

成班高層有被虐傾向

搏吾到...
PSG hope to complete the transfer of Neymar from Barça within 24-48 hours. [@mohamedbouhafsi]
PSG hope to complete the transfer of Neymar from Barça within 24-48 hours. [@mohamedbouhafsi]

咪撚係迪馬

操傷佢

想挽留佢

成班高層有被虐傾向

因為條仆街一直唔撚表態,呃鳩高層呃鳩隊友呃鳩球迷

呃25金

鍾意做土皇帝冇計

都係果句,你唔服人咪超越佢囉,走去次級聯賽,on99

之前唔記得邊位手足講左句好認同
又唔見美斯有細哨陰影

moneymar唔係上海咩?24-48小時內得咩?

咪撚係迪馬

似係直接出release clause多d

moneymar唔係上海咩?24-48小時內得咩?

佢聽日飛去多哈wo
Sources close to PSG have told @mohamedbouhafsi that the signing of Neymar from Barcelona is set to be official on Wednesday.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞