[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
佢呢個格去到法甲實好似伊巴咁笑鳩人冇名氣,但冇人會挑伊巴機,呢條mk就難講d
宜家睇番佢好大機會一早決定左走
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了
相信無一隊波既球迷會接受到呢啲打靶死臭閪

呢個月成班隊友見佢唔出聲以為未決定就一直留佢,點知原來一早決定左,係為果筆錢所以先唔講,真係好撚狗,當隊友係咩
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了

呢個月成班隊友見佢唔出聲以為未決定就一直留佢,點知原來一早決定左,係為果筆錢所以先唔講,真係好撚狗,當隊友係咩

屌認真 第一次聽到呢單新聞個陣 我仲同朋友講
屌佢撚會走咩 吹水新聞都信

...
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了

...

我老豆都咁問我
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了

...

我見佢同ms咁fd,6-1果場又成個球王咁,以為佢會修心養性,繼承美斯做巴塞核心
想知究竟離心幾時起
想知究竟離心幾時起

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
想知究竟離心幾時起

有冇諗過佢由始至終都冇打算係巴長遠發展
睇波最睇唔起就係
1.罷操鳩踢
2.25狗私下同敵對球會傾
3.無品

尼馬3中2
Barça contacted Antoine Griezmann agents a week ago. The Catalan club believe he could be good to replace Neymar's position. [ESPN]
想知究竟離心幾時起

2017年7月5號
Barça contacted Antoine Griezmann agents a week ago. The Catalan club believe he could be good to replace Neymar's position. [ESPN]

除左褲
睇波最睇唔起就係
1.尼馬類
睇波最睇唔起就係
1.尼馬類

the one and only
反屁
迷屁黨解散左未
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了

因為8月先簽佢老豆就拎到廿幾m
睇波最睇唔起就係
1.罷操鳩踢
3.無品

尼馬3中2

最撚嬲係到依家擺明揚哂佢都仲撚係唔出聲扮撚哂野,屌佢老母

買左電話佬會轉442?
定兩個假九
睇波最睇唔起就係
1.罷操鳩踢
3.無品

尼馬3中2

最撚嬲係到依家擺明揚哂佢都仲撚係唔出聲扮撚哂野,屌佢老母

私下聯絡敵隊,然後拎忠誠獎金,好笑
要拖到8月1拎埋筆錢

狗閪到不得了

因為8月先簽佢老豆就拎到廿幾m

最狗咪呢樣,原來一早私底下deal哂,知道幾時走有錢所以唔出聲,仲同碧基佢地講stay, 屌佢老母知唔知醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞