[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Ideal:

__________Suarez
Coutinho Messi Dybala
________Rakitic bus
____Alba utt pk vidal
___________Ter

幾正

唔得
古同大奶都唔要

用起黎得兩個中場 不了
美斯打攻中位 不了
古天奴 都不了
各位點處置以前印過屁馬嘅球衣

...
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人

但老老豆豆 佢邊度型同靚仔

@巴區絲打

吾巧kai名

....
士巴拿今季黎到巴塞我cut jer

屌我諗返起開頭fb啲人係到話條25冇可能走啲人係到作新聞,又話佢走切jer都得,想睇下佢地而家找數未
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人

@巴區絲打

吾巧kai名

....

馬會有冇得賭屁馬離隊時間?
我打算按左層樓然後all in 8月2
又話今日開記招講走人
幾時先宣布
老實講,成個市場得1個最啱頂尼馬個位,不過佢本人講左留隊了
又話今日開記招講走人
幾時先宣布

tomorrow
next Tuesday
few day later
soon

屌我諗返起開頭fb啲人係到話條25冇可能走啲人係到作新聞,又話佢走切jer都得,想睇下佢地而家找數未

再講多次!尼馬留隊

大家唔駛驚啦!要印尼馬嘅可以印!要去魯營睇尼馬嘅都可以睇!唔知尼馬老竇曾經有幾接近加盟PSG?但總之尼馬最終留隊!相信美斯、阿蘇同埋碧基都好有幫手勸尼馬留低!今日禮拜一大家都可以開開心心開工吧!

By 哈利波特

想知呢個版主俾人bin死未 睇到打冷震

再講多次!尼馬留隊

大家唔駛驚啦!要印尼馬嘅可以印!要去魯營睇尼馬嘅都可以睇!唔知尼馬老竇曾經有幾接近加盟PSG?但總之尼馬最終留隊!相信美斯、阿蘇同埋碧基都好有幫手勸尼馬留低!今日禮拜一大家都可以開開心心開工吧!

By 哈利波特

幾個版主入面得呢個版主特別on99
老實講,成個市場得1個最啱頂尼馬個位,不過佢本人講左留隊了

咁睇啦 買唔到又唔洗死 msn雖然第一季好成功 但近兩季開始見到擺得太大個頭
屁走左 試下搵翻個類似柏度角色嘅打 等ms多d位發揮 有冇得諗
又話今日開記招講走人
幾時先宣布

tomorrow
next Tuesday
few day later
soon

買到大巴同基沙文應該會多左絲打睇巴

啲女識尼馬多過識基沙文
成日聽到啲女話尼馬好型好靚仔

我會介紹比啲女睇

咁就大獲啦

bb

澳洲b最近還好嗎

幾好 兩個星期之後番第二份intern 你呢?

一個月後做狗

再講多次!尼馬留隊

By 哈利波特

識另一個真人 都係on9黎
轉會窗幾時完?
屁馬走得黎都買唔切人
如果加泰獨立
巴塞入法甲
咁尼馬真係傻豬黎
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人

@巴區絲打

吾巧kai名

....

狂改名真垃圾

啲女識尼馬多過識基沙文

我會介紹比啲女睇

咁就大獲啦

bb

澳洲b最近還好嗎

一個月後做狗

睇部門姐,我個fd都係做迫科但OT都係一時時
男人唔壞女人唔愛嘛
邊個估到會係無j 奄人

@巴區絲打

吾巧kai名

....

啲女識尼馬多過識基沙文

我會介紹比啲女睇

咁就大獲啦

bb

澳洲b最近還好嗎

一個月後做狗

睇部門姐,我個fd都係做迫科但OT都係一時時

audit一定o硬 唔洗諗

再講多次!尼馬留隊

By 哈利波特

識另一個真人 都係on9黎

Se queda.....主席facebook話尼馬會留低

哎,人地由頭到尾一句聲都冇出過,又話為錢為名利又話唔開心(其實除左活係美斯陰影下,邊樣巴塞比唔到?),一時又個心一早唔係度,d球迷同媒體個個都係尼馬傳心師。

全世界都諗住點樣留住頂級又年輕既前鋒,估唔到我地係趕人走。尼馬一日唔出聲大家都係唔好跟車太貼,佢走唔走我都未敢講,但如果佢走,我會係可惜,同祝佢前程錦繡,而唔係同一個效力四年既西甲+歐冠+反cup功臣講: 冇心留係度就走啦,阻住隊波發展,賣左你換多幾個人好過...咁囉

by hin

呢個真係腦裝屎
追星追到痴撚左線
轉會窗幾時完?
屁馬走得黎都買唔切人

諗到膠層鳩買人 我寧願買唔到 反正都雞胸 用下青訓好似扺d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞