[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
MD:
Neymar's father called Barcelona officials yesterday and told them that his son still has doubts about moving to PSG.

Doubt你老母
我願意用巴區手足一世冇女換取AG35m加盟A米

a米而家咁有錢,索佢價啦

已經有-.-

MD:
Neymar's father called Barcelona officials yesterday and told them that his son still has doubts about moving to PSG.

Doubt你老母

想拎果廿十m咪直接啲講囉屌佢老豆
Btw忠誠金比一個唔忠誠既人
大雄仲要set係轉會期未完既時候
依加我有啲驚佢今日挖mk
第日挖走la masia嘅青訓

有離心既點都留唔住

咪係
羅白袋你20K
外面出價咁高都唔理你啦
講真疤對8成球員待遇都唔差啦
條尼馬仲有100% 肖像權
唔好計比埋未來大佬你做
只可以講養唔熟既點搞都冇用

疤根本on撚9 啲違約金set到賤過狗
mboula garcia哩啲幾百萬
比著蝗狗實set到幾千

因為疤覺得你係青訓自己友點都唔會走,所以咪低人工低違約金囉,你冇離心,幾低都唔會走,有離心咪當賣走個細路,反正la masia大把,好撚低賤
佢私底下接觸巴黎,其實可唔可以唔比果忠誠金
佢私底下接觸巴黎,其實可唔可以唔比果忠誠金

又打官司
唔知佢條文點寫
如果靜係講到期仲係疤就有
我估都好難唔比
SKYSPORTS via @MilanEye:
Milan are in constant contact with Mendes. The new names that have been discussed include Barcelona's Andre Gomes.

我愛米蘭!

挽留
冇咗球王下年雞胸

好 我放棄一條女
SKYSPORTS via @MilanEye:
Milan are in constant contact with Mendes. The new names that have been discussed include Barcelona's Andre Gomes.

我愛米蘭!

挽留
冇咗球王下年雞胸

有冇都雞胸
已經責晒樓上要球王走嘅會然名
lm

好 我放棄一條女

屌不如留AG
巴區手足一世有女
據《每日體育報》報道,巴塞更衣室已受夠了尼馬轉會一事,球員們都希望這場鬧劇盡快結束。

尼馬轉會已對巴塞內部造成影響,《每日體育報》稱巴塞更衣室內部向他們確認,部分球員已對此事表現出了厭煩情緒,他們都希望這件事情能夠盡快結束。
西媒稱巴塞內部認為他們已經盡全力挽留尼馬了,其中多名球員在美國不只一次與尼馬進行交流,但是在進行了所有的嘗試之後,尼馬依然保持沈默,《每日體育報》稱尼馬沈默的態度就是他離隊的徵兆,巴西人離開球隊已是不可避免的了。

好 我放棄一條女

屌不如留AG
巴區手足一世有女

我已經有

好 我放棄一條女

屌不如留AG
巴區手足一世有女

我已經有

球王一走你就
要仔ok?
據《每日體育報》報道,巴塞更衣室已受夠了尼馬轉會一事,球員們都希望這場鬧劇盡快結束。

尼馬轉會已對巴塞內部造成影響,《每日體育報》稱巴塞更衣室內部向他們確認,部分球員已對此事表現出了厭煩情緒,他們都希望這件事情能夠盡快結束。
西媒稱巴塞內部認為他們已經盡全力挽留尼馬了,其中多名球員在美國不只一次與尼馬進行交流,但是在進行了所有的嘗試之後,尼馬依然保持沈默,《每日體育報》稱尼馬沈默的態度就是他離隊的徵兆,巴西人離開球隊已是不可避免的了。

打獲佢金先放走件麻煩25啦

當中肯定有美斯同呀so 最傷心一定係美斯咁照顧佢

珍 打柒條25coward la

好 我放棄一條女

屌不如留AG
巴區手足一世有女

我已經有

我大撚把

當中肯定有美斯同呀so 最傷心一定係美斯咁照顧佢

往死裡打啦

好 我放棄一條女

屌不如留AG
巴區手足一世有女

我已經有

我大撚把

上次見你係尖沙咀一拖三

好 我放棄一條女

屌不如留AG
巴區手足一世有女

我已經有

我大撚把

上次見你係尖沙咀一拖三

唔記得邊次啦清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞