[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Barça wants 120M + Verratti for Neymar, they will use the money to sign Paulo Dybala. [RMC]

簽到唔反高層一日

丹比利>戴巴拿
好想知結果 求下屁馬快d宣布

Bartomeu will have a meeting tomorrow with Neymar to decide the forward's future. The club wants a clear answer, to stay or to leave. [TV3]
Barça wants 120M + Verratti for Neymar, they will use the money to sign Paulo Dybala. [RMC]

簽到唔反高層一日

之係華=100m

不過唔用40m買保 deal啦

型撚到
快撚D完啦

型撚到

濕晒
其實我而家反而關心大雄走多過尼馬走,下下都咁比人撚我巴顏面何存
其實我而家反而關心大雄走多過尼馬走,下下都咁比人撚我巴顏面何存

珍 尊嚴何在

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

其實係應該一齊走

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

由帽仔講出黎特別有說服力

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

喂 大敵當前 串少日手足係咪會死先

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

敵人係邊個?
走唔走架其實
走唔走架其實

你唔好走
走唔走架其實

你唔好走

一齊走 快
走唔走架其實

你唔好走

一齊走 快

立即
走唔走架其實

你唔好走

一齊走 快

立即

馬上

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

敵人係邊個?

Ney + Psg?

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

敵人係邊個?

Ney + Psg?

25老豆
有冇手足入tg group

珍 尊嚴何在

你講呢句講得好

敵人係邊個?

Ney + Psg?

25老豆

如果唔喺佢老豆,尼馬會唔會聽話留低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞