[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
「啲青訓唔夠班」根本係偽命題嚟,根本連踢都無撚得踢,你班仆街唔通撈撚埋次級聯賽咩。

本身中場已經冇重心既情況底下仲比青訓上即係搏輸姐 而家根本冇底牌比青訓好似機司咁上黎練兵慢慢成長
屌,原來康打唔撚爆計

屌佢老母呀
阻鳩我麥贏車

都唔知點解可以廢到咁,唔夠人跑算啦,屌場場跑唔完咁撚ON9。

上年季尾話今年副計上到podium
「啲青訓唔夠班」根本係偽命題嚟,根本連踢都無撚得踢,你班仆街唔通撈撚埋次級聯賽咩。

本身中場已經冇重心既情況底下仲比青訓上即係搏輸姐 而家根本冇底牌比青訓好似機司咁上黎練兵慢慢成長

咁出邊個可以贏?

咁出邊個可以贏?

A

咁出邊個可以贏?

A

G

咁出邊個可以贏?

A

G

咁出邊個可以贏?

除非換倒華拉締返黎
唔係既話真係得Thiago可以考慮
控制左中場派牌比前面
前場攻擊力Messi咬咬都已經數一數二
左翼搵個快翼就夠

而家最重點個幾個青訓打西甲下游都夠做掛
同埋你一早已經當左佢地出會輸 但買翻黎嘅就唔會?定係你先入為主覺得青訓=唔夠班 連機會都未俾就話出人=搏輸

而家最重點個幾個青訓打西甲下游都夠做掛
同埋你一早已經當左佢地出會輸 但買翻黎嘅就唔會?定係你先入為主覺得青訓=唔夠班 連機會都未俾就話出人=搏輸

無得講真係,個個都老人心態
Griezmann
唔知大家有冇留意前日討論過巴塞中場同進攻模式既關係,今日又咁岩比我睇到呢張。

2011年仍以中路偽9為主,左右觸球率較今日平衡,柏度專心打翼陳7插上,最重要係中場粒點同互傳線又大又粗,縱橫交錯,供應充足,這就是稱霸歐洲的盟主巴塞!

再睇番今日。。。如果仲係將失利全歸咎於某一兩人上腳或者技術未夠班,咁係自欺欺人,佔領中場刻不容緩!

By hin

洗唔洗又出黎護主

好撚煩
唔知大家有冇留意前日討論過巴塞中場同進攻模式既關係,今日又咁岩比我睇到呢張。

2011年仍以中路偽9為主,左右觸球率較今日平衡,柏度專心打翼陳7插上,最重要係中場粒點同互傳線又大又粗,縱橫交錯,供應充足,這就是稱霸歐洲的盟主巴塞!

再睇番今日。。。如果仲係將失利全歸咎於某一兩人上腳或者技術未夠班,咁係自欺欺人,佔領中場刻不容緩!

By hin

洗唔洗又出黎護主

好撚煩

舊年發現有個版主無睇波剩係睇精華
連邊個入波都up錯
留言同佢講 佢del cm+改post
太on9 即unfollow
NEYMAR WEEK: Neymar will say a final farewell to his Barcelona team-mates today ahead of his move to PSG, according to @Tanziloic.
NEYMAR WEEK: Neymar will say a final farewell to his Barcelona team-mates today ahead of his move to PSG, according to @Tanziloic.

快 躝 走
宜家傳有4隊想要球王,獌,轟,AC,祖
宜家傳有4隊想要球王,獌,轟,AC,祖

巴狗容不下球王 俾ac ok?
唔想佢歐聯撚我地

快 躝 走

有咩資格搞farewell

快 躝 走

俾人打撚死先走ok?

快 躝 走

pm左你
走未?
走未?

挽留
走未?

挽留

不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞