[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
其實應該繼續培養多d青訓上黎

No la我巴不用青訓的

其實係夢三果期有個好基礎d青訓先好j
d青訓根本未夠班 呢個世界有幾多個messi

珍 乜野samper alena 同我保連奴奶袋底都未夠班 更加吾好講cucu冠a呢d乙組仔

以前出青訓有沙維小白磅住 求其出一個 一亂就傳比佢地即刻定返晒 而家中場得個拉傑迪僅僅有呢個能力 唔係傳比佢就直接傳比前面三個由佢地搞掂 中場點都要買一個可以梳理中場既球員

不過高層可能覺得最強之人已在陣中

當AG 死架

珍 乜野samper alena 同我保連奴奶袋底都未夠班 更加吾好講cucu冠a呢d乙組仔

以前出青訓有沙維小白磅住 求其出一個 一亂就傳比佢地即刻定返晒 而家中場得個拉傑迪僅僅有呢個能力 唔係傳比佢就直接傳比前面三個由佢地搞掂 中場點都要買一個可以梳理中場既球員

不過高層可能覺得最強之人已在陣中

當AG 死架

最強之人係ag
仲有高層知係吾夠 所以已經準備好錢買保

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打
唔知大家有冇留意前日討論過巴塞中場同進攻模式既關係,今日又咁岩比我睇到呢張。

2011年仍以中路偽9為主,左右觸球率較今日平衡,柏度專心打翼陳7插上,最重要係中場粒點同互傳線又大又粗,縱橫交錯,供應充足,這就是稱霸歐洲的盟主巴塞!

再睇番今日。。。如果仲係將失利全歸咎於某一兩人上腳或者技術未夠班,咁係自欺欺人,佔領中場刻不容緩!

By hin

洗唔洗又出黎護主

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

我話青訓班垃圾廢姐 我保係世界第二中場牙
佢地奶袋底刀矛g格牙
唔知大家有冇留意前日討論過巴塞中場同進攻模式既關係,今日又咁岩比我睇到呢張。

2011年仍以中路偽9為主,左右觸球率較今日平衡,柏度專心打翼陳7插上,最重要係中場粒點同互傳線又大又粗,縱橫交錯,供應充足,這就是稱霸歐洲的盟主巴塞!

再睇番今日。。。如果仲係將失利全歸咎於某一兩人上腳或者技術未夠班,咁係自欺欺人,佔領中場刻不容緩!

By hin

洗唔洗又出黎護主

距港duck岩
個個鬧我地球王ag

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

大家刀迷泰 和好ok?

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

我搵鳩白出戰
辣殺samper你搵邊個呀

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

我搵鳩白出戰

上唔上架生先,兩種玩法來

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

我搵鳩白出戰

打嗰兩個自己傾掂佢

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

大家刀迷泰 和好ok?

吾duck

咪單單打打好喎

開曬名明屌啦喎

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

大家刀迷泰 和好ok?

吾duck

對我保嘅一大冇肉
「啲青訓唔夠班」根本係偽命題嚟,根本連踢都無撚得踢,你班仆街唔通撈撚埋次級聯賽咩。

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

我搵鳩白出戰

打嗰兩個自己傾掂佢

男人老狗吹咩雞 出黎單挑
「啲青訓唔夠班」根本係偽命題嚟,根本連踢都無撚得踢,你班仆街唔通撈撚埋次級聯賽咩。

Tello DosSanto個d咪唔夠班囉 但人地係上左黎Gun吾上
但而家冠a之前grimaldo一隊都未打過就俾人話未夠班

你咁講即係笑鳩我保廢啫
男人老狗喺到單單打打

佢地奶袋底刀矛g格牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

我搵鳩白出戰

打嗰兩個自己傾掂佢

搵唔到人牙

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

我搵鳩白出戰

打嗰兩個自己傾掂佢

搵唔到人牙

毒撚矛fd子 和好ok

Tello DosSanto個d咪唔夠班囉 但人地係上左黎Gun吾上
但而家冠a之前grimaldo一隊都未打過就俾人話未夠班

所以呢啲都係跟風9UP,唔鳩用腦啲人先講得出。

你咪繼續單單打打囉
又唔敢出嚟隻揪

你想上陣,幾時都得

我搵鳩白出戰

打嗰兩個自己傾掂佢

搵唔到人牙

毒撚矛fd子 和好ok

同禾保say sorry米原諒u

我搵鳩白出戰

打嗰兩個自己傾掂佢

搵唔到人牙

毒撚矛fd子 和好ok

同禾保say sorry米原諒u

Okay
屌,原來康打唔撚爆計
屌,原來康打唔撚爆計

屌佢老母呀
阻鳩我麥贏車
屌,原來康打唔撚爆計

屌佢老母呀
阻鳩我麥贏車

都唔知點解可以廢到咁,唔夠人跑算啦,屌場場跑唔完咁撚ON9。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞