[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
幾時有新嘢傾

bb 想傾mud
睇到巴塞ig都知啦,最近十幾張都冇條25狗

上個禮拜仲post得好密
好似想僻謠咁

可能個陣都未知佢去意已決
士巴拿今季黎到巴塞我cut jer

屌我諗返起開頭fb啲人係到話條25冇可能走啲人係到作新聞,又話佢走切jer都得,想睇下佢地而家找數未

再講多次!尼馬留隊

大家唔駛驚啦!要印尼馬嘅可以印!要去魯營睇尼馬嘅都可以睇!唔知尼馬老竇曾經有幾接近加盟PSG?但總之尼馬最終留隊!相信美斯、阿蘇同埋碧基都好有幫手勸尼馬留低!今日禮拜一大家都可以開開心心開工吧!

By 哈利波特

想知呢個版主俾人bin死未 睇到打冷震

幾個版主入面得呢個版主特別on99

識另一個真人 都係on9黎

Se queda.....主席facebook話尼馬會留低

哎,人地由頭到尾一句聲都冇出過,又話為錢為名利又話唔開心(其實除左活係美斯陰影下,邊樣巴塞比唔到?),一時又個心一早唔係度,d球迷同媒體個個都係尼馬傳心師。

全世界都諗住點樣留住頂級又年輕既前鋒,估唔到我地係趕人走。尼馬一日唔出聲大家都係唔好跟車太貼,佢走唔走我都未敢講,但如果佢走,我會係可惜,同祝佢前程錦繡,而唔係同一個效力四年既西甲+歐冠+反cup功臣講: 冇心留係度就走啦,阻住隊波發展,賣左你換多幾個人好過...咁囉

by hin

呢個真係腦裝屎
追星追到痴撚左線

綠字先係最冇腦 你睇下我羅 再睇下多仔丹比利 都未傳得勁就叫傳媒收鳩皮

本身對個PAGE都冇乜野,但果日見到呢篇野真心燥,功臣又點?

依家人地夾埋外人將你愛隊撚狗咁撚呀,搵你愛隊笨呀
去隊草

屌我諗返起開頭fb啲人係到話條25冇可能走啲人係到作新聞,又話佢走切jer都得,想睇下佢地而家找數未

再講多次!尼馬留隊

大家唔駛驚啦!要印尼馬嘅可以印!要去魯營睇尼馬嘅都可以睇!唔知尼馬老竇曾經有幾接近加盟PSG?但總之尼馬最終留隊!相信美斯、阿蘇同埋碧基都好有幫手勸尼馬留低!今日禮拜一大家都可以開開心心開工吧!

By 哈利波特

哎,人地由頭到尾一句聲都冇出過,又話為錢為名利又話唔開心(其實除左活係美斯陰影下,邊樣巴塞比唔到?),一時又個心一早唔係度,d球迷同媒體個個都係尼馬傳心師。

全世界都諗住點樣留住頂級又年輕既前鋒,估唔到我地係趕人走。尼馬一日唔出聲大家都係唔好跟車太貼,佢走唔走我都未敢講,但如果佢走,我會係可惜,同祝佢前程錦繡,而唔係同一個效力四年既西甲+歐冠+反cup功臣講: 冇心留係度就走啦,阻住隊波發展,賣左你換多幾個人好過...咁囉

by hin

呢個真係腦裝屎
追星追到痴撚左線

綠字先係最冇腦 你睇下我羅 再睇下多仔丹比利 都未傳得勁就叫傳媒收鳩皮

本身對個PAGE都冇乜野,但果日見到呢篇野真心燥,功臣又點?

平時咪算佢on9囉 今次成隻護主犬咁撐25真係屌出聲

再講多次!尼馬留隊

By 哈利波特

by hin

呢個真係腦裝屎
追星追到痴撚左線

平時咪笑佢on9囉 今次成隻護主犬咁撐25真係屌出聲
去隊草

淨係草?
香港人最叻既就係未審先判
當踢法/球員風格自己唔鐘意
你就係原罪
當自己球員都踩到地底泥咁
學咩人講巴塞精神、Más que un club

笑撚死
你就係原罪

笑撚死

咁佢有咩係值得鐘意
要睇個球員睇得重過個球會先可以叫做鐘意個球會
咪諗基沙文啦人地BAN轉會

Dybala and Dembele then

基沙文第一年release clause係200m
下年先落番去100m (好似係)

所以唔係FF佢
望一望個post既留言
個個都係聖人黎嫁喎

基沙文第一年release clause係200m
下年先落番去100m (好似係)

所以唔好FF佢

Dybala and Dembele then

士巴拿今季黎到巴塞我cut jer

再講多次!尼馬留隊

By 哈利波特

no,幾個都係on9
你就係原罪

笑撚死

咁尼馬應唔應該食屎

最好笑係呢頭個個話趕25走果啲唔知咩心態、唔係巴迷xxxxxxxxx
轉個撚頭就「走啦屌你」
原來我地教練同facebook版主一樣咁傻🤣

Valverde is expected that Neymar appear at the morning workout on Wednesday. Sport
屌尼馬去左搵成龍

尼馬老豆最鍾意做咩
成龍最擅長做咩
自己諗
仲有facebook留言班友 一傳買邊個 就讚好呀又點好點好 然後一出po話d青訓打得好又話唔洗買啦我要全青訓都得
仲有facebook留言班友 一傳買邊個 就讚好呀又點好點好 然後一出po話d青訓打得好又話唔洗買啦我要全青訓都得

咪又係同呢到一樣

全青訓都算
啲人仲係度幫paco之流辯護又話踢得唔差要俾多啲機會
簡直係弱智

果班所謂球迷當左巴塞係垃圾收集站?

咪又係同呢到一樣

係嘅 但衰極都有個譜 唔會話買cancelo都狗衝去話好呀個種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞