[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Big Name 傳聞

每體:基沙文
世體:古天奴
Di Marzio:丹比利
Tv3:包皮
rac1:古天奴,戴巴拿

全世界加盟疤系列2

幅砌圖砌極都唔完整

老老實實,而家個中場組合,法比可能岩踢
Rac1 says that the players are very angry about Neymar transfer saga and his attitude. Even Messi is angry.
Rac1 says that the players are very angry about Neymar transfer saga and his attitude. Even Messi is angry.

佢用呢種方式離隊都預左同巴塞球會,球員,球迷反面架啦
Big Name 傳聞

全世界加盟疤系列2

幅砌圖砌極都唔完整

如果唔用夢三嗰2條癲佬做標準,法比同泰亞高夠做有突
Big Name 傳聞

全世界加盟疤系列2

幅砌圖砌極都唔完整

如果唔用夢三嗰2條癲佬做標準,法比同泰亞高夠做有突

華維迪玩開搶逼,直接打法,冇必要逼佢玩哥蛇留低ge玩意
我又唔覺美斯好有情有義喎

點先算

佢對球會純粹普通態度,扭計踢中間,唔理哥狗支笛,留力wc,hea踢,果陣大把人叫賣佢,咁都叫對球會有情有義?

點先算

佢對球會純粹普通態度,扭計踢中間,唔理哥狗支笛,留力wc,hea踢,果陣大把人叫賣佢,咁都叫對球會有情有義?

扭計踢中間,唔理哥狗支笛兩樣都係鳩傳咋喎,點扭計法?
大把人叫賣佢即係有幾大把?

點先算

扭計踢中間,唔理哥狗支笛兩樣都係鳩傳咋喎,點扭計法?
大把人叫賣佢即係有幾大把?

空穴來風,點鳩傳呀,冇幾大把? 自己去睇番1314高登post啦
真心唔明點對球會有情有義,有冇例子?

羅白呢類係囉
小花我反而覺得球會多謝佢唔少

羅白呢類係囉
小花我反而覺得球會多謝佢唔少

sorry,我意思係講緊美斯,蘿蔔沙維呢類唔駛講啦
美斯呢d而家仲好難講係咪對隊波有情有義 始終仲係叫左必然正選收緊咁高薪
佢有冇情義關我鬼事 落到場交足功課咪得
佢唔似羅白咁經過咁多考驗 又未去到沙維咁 佢後生已經天之驕子咁

咁講25都交到下貨嘅 叫佢留隊囉

咁講25都交到下貨嘅 叫佢留隊囉

叫左啦,佢唔留姐

Barça full-back Douglas will make a permanent move to Benfica. Expected Fee €4-5m. [rac1]

Barça full-back Douglas will make a permanent move to Benfica. Expected Fee €4-5m. [rac1]

最強雙閘去哂葡超

最強雙閘去哂葡超

Semedo-->douglas

笑甚麼 人地左閘grimaldo

Lord

唔挽留了

咁都賣到5m 邊個敢話我巴係水魚
Barcelona will get tough with Neymar's gold digger father & will not pay the €26M "loyalty" bonus if the forward leaves this summer. [SPORT]

The €26M loyalty bonus was agreed to be payed only if Neymar stayed for at least an year. The contract was signed in October 2016. [SPORT]

Lord

唔挽留了

咁都賣到5m 邊個敢話我巴係水魚

當年用幾多錢買?

4~5m
Barcelona will get tough with Neymar's gold digger father & will not pay the €26M "loyalty" bonus if the forward leaves this summer. [SPORT]

The €26M loyalty bonus was agreed to be payed only if Neymar stayed for at least an year. The contract was signed in October 2016. [SPORT]

好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞