[前途定錢途]巴塞隆拿球迷討論區 (212)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
西甲話唔接受psg用relese clause買尼馬,如果係咁,即係psg一定要同大雄談判

psg即時過30m畀大雄,問題即時迎刃而解

大雄邊值30m
一起身又失望
躝啦
西甲話唔接受psg用relese clause買尼馬,如果係咁,即係psg一定要同大雄談判

有得唔接受咩?
Tebas: "They can't make a number in which their commercial rights are greater than those of Real Madrid & Barcelona. Nobody believes this."

RAC1:
PSG will be forced to negotiate with Barça since La Liga have announced that they won't accept payment of release clause.

有得唔接受咩?

唔接受
咁set 黎有咩用
個個踢豪門你估個個都想踢豪門咩
Tebas: "They can't make a number in which their commercial rights are greater than those of Real Madrid & Barcelona. Nobody believes this."

RAC1:
PSG will be forced to negotiate with Barça since La Liga have announced that they won't accept payment of release clause.

吊 幾時先躝得
阻撚住地球轉

唔係wo 咁樣撚返psg係好事
如果迫到佢放華拉提咪fatfat
日日講都唔知推爆咗幾多個post好煩

RAC1:

吊 幾時先躝得
阻撚住地球轉

唔係wo 咁樣撚返psg係好事
如果迫到佢放華拉提咪fatfat

迫到佢放華拉提過嚟梗係好啦
但係都想尼馬快撚啲走
佢一日唔走 成隊個氣氛都唔好得去邊

我又唔覺球隊氣氛有幾難解決,佢唔走既話,通常道個歉就唔會有事,始終球隊主力btw 躝啦
應該係所有傳媒做鳩尼馬,由頭到尾佢都冇諗住走
好波
雪鳩佢到完約

yes,佢唔出聲係測試緊球迷對佢既信任

原來係我地疤迷子耐性差

原來係我地疤迷子耐性差

未來球王又比人迫害

原來係我地疤迷子耐性差

係我地要道歉啦
其實無論錢途定前途都係留係到好
我到而家都撚唔明
係咪真係咁短視

你覺得一個球員嘅潛資重要啲定係成個團隊嘅士氣重要啲?

唔好誤會我 我絕對想佢走
只係撚唔明佢地係點諗

佢地係指邊啲人

尼馬同佢老豆

因為佢實力超越唔到咪用其他方法,卡塔爾會利用財力夾硬將佢捧為世界第一人

如果係真既話呢個諗法更加傻

有得唔接受咩?

唔接受
咁set 黎有咩用

要PSG提供證據,證明筆錢唔可以bypass psg(即係之前卡塔爾sponsor 尼馬再去解約)

如果係真,咁巴黎一係要先清走球員套現,一係要同大雄傾,拎d球員黎交換

屌,已經八月就開季,邊有咁易放人
係就快啦
拖撚住哂
大雄唔係傻到以為有錢人地就放下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞