[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Matic 轉會費:£40m+5m 體測已完成 聽日會官宣

Matic pre-season前已收到曼聯方面既興趣,隨即通知車路士希望離隊,所以干地一直安排佢單獨訓練。

球會最初並唔希望賣比競爭對手,但除左曼聯之外,只有祖雲達斯表示有興趣,不過對方表明唔會出價多過30m 。另一方面,油王念在佢呢幾年既貢獻,最終如Matic所願,放行佢加盟曼聯。

冇眼睇
馬迪逗後打唔差
上季冇左干堤個幾場打得幾好

下季拍普巴仲唔回勇

都係個句
佢狀態唔穩
每季都踢得半季好波
但踢個半季好波好到可以幫你拎聯賽冠軍

Matic pre-season前已收到曼聯方面既興趣,隨即通知車路士希望離隊,所以干地一直安排佢單獨訓練。

球會最初並唔希望賣比競爭對手,但除左曼聯之外,只有祖雲達斯表示有興趣,不過對方表明唔會出價多過30m 。另一方面,油王念在佢呢幾年既貢獻,最終如Matic所願,放行佢加盟曼聯。

冇眼睇

油王
馬迪逗後打唔差
上季冇左干堤個幾場打得幾好

下季拍普巴仲唔回勇

都係個句
佢狀態唔穩
每季都踢得半季好波
但踢個半季好波好到可以幫你拎聯賽冠軍

去到獌就全季好波
油王係咪癌上腦
重情義畀人食撚住
又唔撚見摩狗重情義

冇眼睇

油王

會長又係咁 Matic又係
慈善油王

冇眼睇

油王

會長又係咁 Matic又係
慈善油王

施治都算 馬迪真係唔知做乜鳩
望就望尼馬過psg,咁就可以打包天使同盧卡斯,唉屌

尼馬出聲過檔要留盧卡斯
不過有天使都好

Psg拎Lucas+天使+馬度迪去換wor
就算lucas留,天使都應該過疤做籌碼
乜7都執唔到
連DLLM都冇份簽
馬迪呢d垃圾走左都唔可惜啦
獌狗話想要佢就仆到去
呢條仆街仔唔斷腳都唔得
賣俾獌
人又未簽到.宜家又要放俾對手.
究竟車仔係咩玩法.
個心好似俾刀割
希望馬迪踢到9下9下咁就好.
All in r SAN pls
今季都係等護級啦膠層
馬迪純防守 駁腳 唔洗衝上去已經好勁
馬迪呢d垃圾走左都唔可惜啦

佢係獌年年踢半季好波已經夠
泰利走埋呢隊波已經無野值得去愛
獌狗話想要佢就仆到去
呢條仆街仔唔斷腳都唔得

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3690128/Chelsea-vow-hold-star-Nemanja-Matic-despite-midfielder-Manchester-United-Juventus.html

條撚樣上年已經嗌走
係我地簽唔到中場中替佢個位
油王出面同佢傾先留隊
留名睇借埋dc俾獌
8月1 兩個一字排開影相
咁即係干地無趕佢走

個二千萬油王叫少次雞都係到啦屌

隊隊都會係咁, 都係望住條數做人
除左鏝狗,PSG
咁即係干地無趕佢走

真係25
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞