[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我轟不賣垃圾
正式宣佈車仔係獌衛星球會

搶走本來係獌既垃圾 E.g米基
幫獌培養人才 E.g mata, Lkk , matic

得mata算培養咋喎

如果matic打返上年嘅態 仲算唔算人才

啱啱返黎果半季勁撚到仆街,正面搶走yaya個波
車仔良心企業

油王好老闆

遲d 20M 放返哥狗返馬體會tim a
買完morata之後冇哂消息 屌你西女人

咪係咁放人 balane返條數
正式宣佈車仔係獌衛星球會

搶走本來係獌既垃圾 E.g米基
幫獌培養人才 E.g mata, Lkk , matic

得mata算培養咋喎

如果matic打返上年嘅態 仲算唔算人才

前年果個馬迪係白色耶耶
又放
星散!

不過撚有星咩

有,世三同卡吐

打包去鍠
屌 唔夠人放都算 放埋俾獌都算 仆你個街幾撚時先買返個中中呀dllm
屌 唔夠人放都算 放埋俾獌都算 仆你個街幾撚時先買返個中中呀dllm

放人唔買人係散班既前奏
買完morata之後冇哂消息 屌你西女人

咪係咁放人 balane返條數

即刻回購返殺龍霸 阿茄 同收返龍虎切,搞掂
比人hijack 完Lkk仲送matic比人
好似比人帽完仲送埋老母比佢咁

放人唔買人係散班既前奏

油王代表準備賣盤俾大陸佬 等我整靚條數買個靚仔9號先
仲要40m臨開季前放比人夾陣
油王好撚好波
摩狗仆街到咁都可以放人比佢 好撚野
最具體育精神班主
雲膠下場唔該8比0垃圾車睇下落鳩憨鳩仔油王面就岩
最具體育精神班主

正,歐霸入場卷
雲膠下場唔該8比0垃圾車睇下落鳩憨鳩仔油王面就岩

干爹劈炮
最具體育精神班主

全世界都um撚住個口笑鳩車仔傻鳩
有無需要為左擺脫金錢足球個名係咁賣人
而家冚世界都金錢足球啦
最具體育精神班主

全世界都um撚住個口笑鳩車仔傻鳩
有無需要為左擺脫金錢足球個名係咁賣人
而家冚世界都金錢足球啦

唔賣人典做+2gc牙
又無閘 又無中場中
之前洛蘭迪嗰d 風都無埋
又無閘 又無中場中

講真 中場N zonzi又得 rabiot又得 大撚把人選 根本就唔係市場問題 係高層問題
又無閘 又無中場中

聽日1字排開簽7個人睇你仲有咩野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞