[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
唔會睇死莫拉達
但呢類前鋒又係要夾慣夾熟先用得好
同埋條友睇怕都係呢d無乜信心既球員黎
分分鐘季初輸到甘一直融入唔到最後信心全失

王子
Given #Chelsea’s reluctance to sell them Matic in a cut-price deal, Juventus are now set to block any approaches for Alex Sandro. [CM]

Yeah
Given #Chelsea’s reluctance to sell them Matic in a cut-price deal, Juventus are now set to block any approaches for Alex Sandro. [CM]

Yeah

b仔
係葡甲意甲列強挖人先係正道 袓狗先啲有心保持實力既就咪諗啦

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario
買唔到唔緊要啊
下下買到咩
最撚on9係無第二個目標咁
Sandro買唔到一早知架啦

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

都咁多年啦,幾可買到班霸主力呀 法比嗰啲棄將嚟,不嬲都係幫襯下堆黑店咖啦,都唔化嘅大家 當年有幫襯黑店要晒sandro danilo,依家就係我地撚人啦

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

搶番獌狗個目標啦屌,50m轟落佢老母西到

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

都咁多年啦,幾可買到班霸主力呀 法比嗰啲棄將嚟,不嬲都係幫襯下堆黑店咖啦,都唔化嘅大家 當年有幫襯黑店要晒sandro danilo,依家就係我地撚人啦

唔好話黑人廢

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

唔好話黑人廢

買後生仔真係幾廢

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

識貨
賣撚哂d人真係好撚痴線
好想知高層諗緊乜
賣撚哂d人真係好撚痴線
好想知高層諗緊乜

錢錢錢錢
賣撚哂d人真係好撚痴線
好想知高層諗緊乜

西女人下緊一盤好大既棋
賣撚哂d人真係好撚痴線
好想知高層諗緊乜

錢錢錢錢

年尾有花紅分

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

王子 法比 達仔 柏度再早期的迪高 好多都係人地唔要先來
Sandro

簽唔到
賣撚哂d人真係好撚痴線
好想知高層諗緊乜

西女人下緊一盤好大既棋

屁馬is coming

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

王子 法比 達仔 柏度再早期的迪高 好多都係人地唔要先來

Btw講緊班霸 利狗就收皮啦
賣撚哂d人真係好撚痴線
好想知高層諗緊乜

西女人下緊一盤好大既棋

屁馬is coming

尼馬果時未出名都唔撚想黎車仔
咁多年最威果次咪挖左舒夫真高返黎
金球先生
但結果
賣撚哂d人真係好撚痴線
好想知高層諗緊乜

西女人下緊一盤好大既棋

屁馬is coming

尼馬果時未出名都唔撚想黎車仔

話時話個richardlison傾掂未
如果個tielemans打得好,下年hazrd卡吐可能會引薦
一句講晒
你地寧願摩狗定哥狗拎英超

哥狗>摩狗>雲加>利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞