[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
疤狗清高美斯
執佢算撚數啦

仲廢過馬迪 用殺龍霸唔好
買psg個kryxxxxxxx算啦 你肯出價佢實放

平平地J得過
橫掂第四中場中都唔會點出

點撚樣唔會點出干堤藥膏打足哂咁多場咩

上季傷一個都唔會出chalobah切出f4架
疤狗清高美斯
執佢算撚數啦

仲廢過馬迪 用殺龍霸唔好

AG呢件100%係垃圾黎,
打撚死都唔幫疤狗接蟹貨

平平地J得過

以加就係藥膏出唔到焗出法比
條中場廢到
http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-close-on-transfer-targets-to-appease-angry-antonio-conte-a3600011.html

The Chelsea board are certainly working on signings. Insiders suggest that of the four additions they hope to bring in before the window shuts next month, two or three of them are close.

Dllm x 3?

買3個都唔夠人打啦
走costa入morata,
走馬迪入baka

走jt,zouma,ake入迪加,基甸
根本係深度上係完全無進步兼退步

咁都有人覺得暫時轉會做得唔錯

派狗為左證明自己眾人皆醉我獨醒可以去到幾盡

洗完錢衰撚過唔變
但馬迪自己話要走都算被迫
換morata控得住個波多d,趕埋DC走都無可厚非既
http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-close-on-transfer-targets-to-appease-angry-antonio-conte-a3600011.html

The Chelsea board are certainly working on signings. Insiders suggest that of the four additions they hope to bring in before the window shuts next month, two or three of them are close.

Dllm x 3?

買3個都唔夠人打啦

C朗巴利摩迪
咁就夠

Dllm x 3?

買3個都唔夠人打啦

C朗巴利摩迪
咁就夠

連屈福特都鬥唔贏

平平地J得過

以加就係藥膏出唔到焗出法比
條中場廢到

我預左英超歐聯都係11人居多,
本來干地都唔係玩輪換果種,
執到Krychowiak做後備都OK
走costa入morata,
走馬迪入baka

走jt,zouma,ake入迪加,基甸
根本係深度上係完全無進步兼退步

咁都有人覺得暫時轉會做得唔錯

派狗為左證明自己眾人皆醉我獨醒可以去到幾盡

洗完錢衰撚過唔變
但馬迪自己話要走都算被迫
換morata控得住個波多d,趕埋DC走都無可厚非既

DC同馬迪呢兩個仆街根本冇打算留,
沙皮狗次次轉會窗都叫走,又得半季好波,
馬迪本身就係一件垃圾廢物,清走佢都唔可惜
Krychowiak Barkley 💯 ok?
俾啲信心啦達
Krychowiak Barkley 💯 ok?

ok 已經打咗俾油王叫佢做野
俾啲信心啦達

唔好再搵佢打左邊啦
俾啲信心啦達

唔好再搵佢打左邊啦

件衫話自己係a貨
一諗起以前有撚仔,波叔,祖兒同馬基叔再望下依家個陣容真係想喊
Azp Luiz Cahill
Moses Kante bakayoko alonso
Pedro morata hazard

其實正選幾勁
前面配合幾強 中場掃蕩都勁
係差moses

大家唔好咁急啦
至於willian就做住後備先啦唉😭😭

搵我落去踢仲好啦
俾啲信心啦達

唔好再搵佢打左邊啦

件衫話自己係a貨

其實正選幾勁
係差moses

大家唔好咁急啦

個陣除左後衛是旦傷一個都食得屎

其實正選幾勁
係差moses

大家唔好咁急啦

個陣除左後衛是旦傷一個都食得屎

又有moses打左
屌你老母膠層
屌你老母西女人
屌你老母妹迪
屌你老母垃圾車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞