[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
唔會睇死莫拉達
但呢類前鋒又係要夾慣夾熟先用得好
同埋條友睇怕都係呢d無乜信心既球員黎
分分鐘季初輸到甘一直融入唔到最後信心全失

agger
冇鬥心好難搞
亞姨呢類睇得出係好激情好有鬥心
同達高下立見

Morata=有能力冇信心
Ayi=有信心冇能力
DC=有信心有能力

咪轉頭望返條仆街啦
次次轉會窗都跳吓草裙舞
得閒冇嘢做就搞事扮吓傷
臨走都搞鳩你垃圾車
一季入廿球大晒咩
同埋達而家個頭真係好撚柒
對眼又雙目無神
做後衛真係唔驚你
我成日覺得做前鋒要有返咁上下霸氣
後衛都忌你三分
咁快就話佢無信心

佢係皇都係咁
唔會睇死莫拉達
但呢類前鋒又係要夾慣夾熟先用得好
同埋條友睇怕都係呢d無乜信心既球員黎
分分鐘季初輸到甘一直融入唔到最後信心全失

agger
冇鬥心好難搞
亞姨呢類睇得出係好激情好有鬥心
同達高下立見

Morata=有能力冇信心
Ayi=有信心冇能力
DC=有信心有能力

咪轉頭望返條仆街啦
次次轉會窗都跳吓草裙舞
得閒冇嘢做就搞事扮吓傷
臨走都搞鳩你垃圾車
一季入廿球大晒咩

我夠知啦
咪就係可惜佢明明同車咁夾但又要不停玩野
對眼又雙目無神
做後衛真係唔驚你
後衛都忌你三分

髮型都講埋
Given #Chelsea’s reluctance to sell them Matic in a cut-price deal, Juventus are now set to block any approaches for Alex Sandro. [CM]
咁快就話佢無信心

佢係皇都係咁

我真係睇唔到佢邊到無信心
對眼又雙目無神
做後衛真係唔驚你
後衛都忌你三分

髮型都講埋

落場踢波打後衛你寧願對住個傻西定好似哥狗呢d狗西
定啲嚟啦,matic 根本回撚哂塘
而家專心買人就得㗎喇
對眼又雙目無神
做後衛真係唔驚你
後衛都忌你三分

牙亞個心態同能力雖然麻麻
成日想入波就鳩射,但能力又唔夠
但佢都叫有返D霸氣
起碼佢Show到自己好有入球慾
Given #Chelsea’s reluctance to sell them Matic in a cut-price deal, Juventus are now set to block any approaches for Alex Sandro. [CM]

…………
收咁多錢就買返個似啲樣嘅CM啦屌
而家望就望可以買返個好嘢
同埋吾皇打得出好波

…………

cm呢份野好似麻麻

…………

賣俾祖都係俾人撚算吧啦
呢次轉會操作都算世界級
絕望過買Djiloboji
Matic計唔計home grown?
而家英人位唔夠,求其買垃圾英人都俾人㩒住搶
對眼又雙目無神
做後衛真係唔驚你
後衛都忌你三分

乜撚嘢有技術都係煙幕,大班車迷係貪佢靚仔咖咋,洗閪睇波咩
原來ba幫轟入得14球波
但好多球都經典
對獌笠利
對巴黎絕殺
最重要係謝拉柒送禮

其實高層係咪想干地用boga baker tomori嗰啲青訓
馬迪呢隻畜牲賣去獌狗我都冇乜感覺,
只係一個回塘大隻佬,留係度都係大後備,
想知高層會買邊個替佢多d
Sandro會5會好似達子咁靜靜雞done deal

學電欺咁 last day done deal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞