[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
之前成班車狗屌9妹迪,又lan又bench咁
而家賣到40m又死豆咁款

唔係去獌,沒人會屌

冇人要 一係20m
之前話放哥狗20m去馬體 都好過留係到浪費人工
依家有40m 又要人空難斷腳

賣去第二個聯賽同賣比直接對手差好遠啦下ma

有人報價先得架
摩狗:就黎叫得糊,對家仲要鬆章添
干地:仆街小相公

唔係去獌,沒人會屌

冇人要 一係20m

有人報價先得架

30m賣q比祖咪算

真係諗唔明

因為賣俾獌唔撚gur

你地早兩季講到佢廢到咁 場場live post不停講matic廢要人lan 人地lan左去獌又話人地陣容完美

而家砌18人陣容都有問題
呢條仆街仲遞紙走 咁都唔屌得?
好好笑,有啲On9仲自欺欺人咁話幾廢都繼續撑轟,唔俾人屌高層
人地阿狗踢歐霸都夠砌兩隊波

真係諗唔明

因為賣俾獌唔撚gur

你地早兩季講到佢廢到咁 場場live post不停講matic廢要人lan 人地lan左去獌又話人地陣容完美

你買唔買到人係球會高層嘅責任 球員點解有責任去理埋你夠唔夠人用先 球會知道一個球員想走 搵定替補先放人係高層嘅事

唔係去獌,沒人會屌

冇人要 一係20m

有人報價先得架

30m賣q比祖咪算

30m都好似冇
好似係2xm

又唔等錢洗,依家咪又係放銀行收息
好撚在馬狗冇用開social media
如果唔係俾人屌撚到佢唔敢再用
真係陰公
而家連張伯倫/巴克利肯黎都要J到出血

唔係去獌,沒人會屌

冇人要 一係20m

有人報價先得架

30m賣q比祖咪算

30m都好似冇
好似係2xm

又唔等錢洗,依家咪又係放銀行收息

而家係有錢都未必買到人既年代
拎馬迪做籌碼買sandro好撚過賣佢去49000啦

真係諗唔明

因為賣俾獌唔撚gur

你買唔買到人係球會高層嘅責任 球員點解有責任去理埋你夠唔夠人用先 球會知道一個球員想走 搵定替補先放人係高層嘅事

所以過埋去死敵都冇問題?
踢足球唔係一份工咁簡單
好撚在馬狗冇用開social media
如果唔係俾人屌撚到佢唔敢再用

好似就係話係佢知你地屌佢所以先唔用
鏝城保本,獌有2倍回報,仲唔all in

真係諗唔明

因為賣俾獌唔撚gur

踢足球唔係一份工咁簡單

你可以渣住呢點黎屌嘅 只不過用呢個理由屌個比人講足差唔多兩季場場都比人要lan嘅球員 又咒人死又咒人斷腳好好笑姐個邏輯 唔知以為世三過獌
到底支持緊隊咩波

真係諗唔明

因為賣俾獌唔撚gur

踢足球唔係一份工咁簡單

你可以渣住呢點黎屌嘅 只不過用呢個理由屌個比人講足差唔多兩季場場都比人要lan嘅球員 又咒人死又咒人斷腳好好笑姐個邏輯 唔知以為世三過獌

幾個point加埋咪夠唒理由屌囉
自己遞紙過曼狗呢個已經屌得啦
又唔撚係等錢使 賣黎做乜撚
人呢
呢隊究竟咩垃圾隊黎
翼鋒 -1
中場 -2
翼衛 -2

過左7月1人仲少左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞