[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
哪怕車仔今季輸到仆街,集氣仍然要繼續做,再為車仔集氣

好似我轟咁戇鳩放走晒啲人先買人咩

你有49000咁撚多錢比人工先講啦

都唔撚係放晒啲人先買人掛

除左簽左人之外,根本冇理由放比獌狗

油王轉型做慈善家要行善積德

四線跟本要好似曼咁多人先夠用

車一線都唔夠

轉會窗仲有一個月先完+D新兵仲未上力
唔撚洗淆底住
其實而家正選十一人個陣容執得幾好
係板凳深度未夠
仲有時間執
廢撚尼原來唔會放走

佢地就黎夠擺三隊

你信摩狗用後備

cheque book manager根本唔會理班球員咩環境
只求自己有人用就得
冬季肯定有人叫走
班49000有d到依家都未知邊個坐正選
開季就知邊d係winning 11,邊d係飲水機

車一線都唔夠

唔撚洗淆底住
係板凳深度未夠
仲有時間執

唔是wo 巴打,翼衛位唔多掂,莫拉達打翼阿衣打正前都唔掂wo
上年都講過
如果目標係打造一支可以建立皇朝既球隊
條龍骨一定要長期水準夠穩定先得
哥狗、馬迪呢d半季仙一定要換
干地都睇到呢點同係今個轉會窗做到野
而家隊中新兵+主力大部份22-26歲
佢地夾到仲有未來過熱狗

即管睇下西女人買唔買到車仔今個轉會窗最後一塊拼圖Sandro + 加強板凳深度
咁撚少人一線都應付唔到啦
諗諗下真係無人會咁痴線用5000萬黎買馬迪
買到sandro可以轉4後衞 但係中場會一個後備都冇 得幾個小將可以用
不過買撚到咩

車一線都唔夠

唔撚洗淆底住
係板凳深度未夠
仲有時間執

唔是wo 巴打,翼衛位唔多掂,莫拉達打翼阿衣打正前都唔掂wo

一支防守行先既球隊
重要程度:中路球員(龍骨) > 邊路球員
爭贏最聯買到既bakayoko係車仔今個夏天最重要既收購
來季獌真係玩曬
成隊大肉腸

車一線都唔夠

唔撚洗淆底住
係板凳深度未夠
仲有時間執

一支防守行先既球隊

唔係摩佬年代啦,仲係玩一球戰術咩

Barkley oxlade sandro開季啦
買到兩個都要還神

你d反熱狗fd喎

車一線都唔夠

唔撚洗淆底住
係板凳深度未夠
仲有時間執

一支防守行先既球隊

唔係摩佬年代啦,仲係玩一球戰術咩

唔玩一球戰術=/=我地唔係防守行先
我地今季入得波多但大部分都係靠做好防守再靠快速反擊入波
問題係依加歐聯+聯賽都唔夠人打
歐聯最少都6場分組賽
今朝辛度球直線好靚
原來ba幫轟入得14球波
但好多球都經典
對獌笠利
對巴黎絕殺
最重要係謝拉柒送禮

對獌果球真係靚到
mata

Mata
來季獌真係玩曬

摩2季 局住要讓番個盃啦
不過隔離哥狗增兵都唔係講笑
今朝辛度球直線好靚

買唔到架喇
一句講晒
你地寧願摩狗定哥狗拎英超
一句講晒
你地寧願摩狗定哥狗拎英超

雲加
係葡甲意甲列強挖人先係正道 袓狗先啲有心保持實力既就咪諗啦
係葡甲意甲列強挖人先係正道 袓狗先啲有心保持實力既就咪諗啦

仲有法甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞