[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

25仔 死仆街

嬲佢一半
事實真係摩狗賞識佢帶佢返英超
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

佢中場都幾難淨出普巴 he 馬迪
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

反觀自己隊想出多個都難
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

反觀自己隊想出多個都難

Pogba hehe matic
Mk lkk rashford
玩防反都夠做
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

淨係拎黎下半場入黎泊巴士已經夠
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

點會難出 馬迪逗後 靴狗周圍搶 普巴派牌進攻
Fit哂摩狗果套
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

Fit哂摩狗果套

其實佢都試過咁出 結果都係要靠mk mata 福
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

淨係拎黎下半場入黎泊巴士已經夠

Yes 調佢出嚟淨係死守夠班有突
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

Fit哂摩狗果套

之前佢邊有馬迪
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

Fit哂摩狗果套

普巴專心進攻基本已經夠哂屈 前面3個都有能力用速度搵度搵食 仲要佢地好有本錢打埋燒味都得
馬迪去頂爆炸位

咁馬迪都唔係正選

Fit哂摩狗果套

你將爆炸 做防中 同馬迪比 ??
普巴係法國打英撚果場點強姦雞曉
下季應該會重演係垃圾車身上

就係E腳
屌佢老母
禾地有法比 baka kante 前面有hazard morata prego pedro 可以打433
不過季初冇世三 有柒頭安=唔識攻
屌你老母垃圾球會
賣埋火影同卡吐啦不如
佢8月1 29歲 油王幫馬迪實現生日願望
以d老闆邊到搵

🤔
禾地有法比 baka kante 前面有hazard morata pedro 可以打433
Sandro呢屌你老母
禾地有法比 baka kante 前面有hazard morata prego pedro 可以打433

踢撚到咩 左閘仲係阿朗根本無可能
垃圾車今年等降英冠啦
真係好想知,未買人就賣matic依個
個決定邊撚個話事
老細俾馬迪走,咁咪拿拿臨買人先囉
依家咁搞法,真係癡q線

咁都無斷腳,天無眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞