[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
買妖人好過啦
買妖人好過啦

真 還店今季轉會都咁西 買潛力玩未來好過
買妖人好過啦

成日想買一線
錢又唔夠人多 名又唔夠人響

Cech Lampard Terry Drogba邊個買返黎係一線
全部都係買佢地潛力
買妖人好過啦

Ok,不過買錯dllm 唔好屌咁大力
買妖人好過啦

成日想買一線

Cech Lampard Terry Drogba邊個買返黎係一線
全部都係買佢地潛力

幾貴架wo呢幾個 唔計terry
Jose Mourinho says Nemanja Matic wants "very much" to leave Chelsea and join Manchester United skysports.tv/9Arave
matic呢條畜牲真係要斷腳死

有ching話屌佢唔應該喎

我就屌佢老母

我畀人屌返轉頭牙霹靂ching😥😥😥
馬迪狗斷腳空難死全家
馬迪狗斷腳空難死全家

自己死好喇
咪累到班機其他人
私家飛機空難死,其他人用降落傘成功生還,得妹迪個降落傘打唔開
馬迪仆街死.走去獌
買妖人好過啦

成日想買一線

全部都係買佢地潛力

巴哥當年2400萬比人笑水貨,豬油包wo
高屠係醒水就一鳩劫哂PSG班人啦
妖人定義係點
rb同摩納哥全部都後生有潛力 但都貴到仆街
妖人定義係點

當年林伯特買左1100萬
杜奧巴買左2400萬

比d報紙佬係咁笑
最後點?
買妖人好過啦

成日想買一線

全部都係買佢地潛力

妖人價
依家30m根本唔夠買一線, 買個潛力就岩岩好
Kai heravtz ?
妖人定義係點

當年林伯特買左1100萬
杜奧巴買左2400萬

比d報紙佬係咁笑
最後點?

個陣既11m 同 24m 已經係天價
Psg正選果班唔使諗 簡達華其實幾ok
好彩諗都無諗過想印matic
Psg正選果班唔使諗 簡達華其實幾ok

佩利錫仲勁
走costa入morata,
走馬迪入baka

走jt,zouma,ake入迪加,基甸
根本係深度上係完全無進步兼退步

咁都有人覺得暫時轉會做得唔錯

派狗為左證明自己眾人皆醉我獨醒可以去到幾盡

莫拉迪,魯迪加plan b黎。轉會失敗到仆街
收到風,馬迪架機空中解體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞