[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
真係好想知,未買人就賣matic依個
個決定邊撚個話事
老細俾馬迪走,咁咪拿拿臨買人先囉
依家咁搞法,真係癡q線

所以好想干地交待下係咪好似DC一早叫佢走
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

matic出 baka入囉咪
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

所以好想干地交待下係咪好似DC一早叫佢走

應該係真
哥狗有show左埋個message比傳媒睇
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

咁出chalobah入邊個?

干地好似想留baker
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

拜個山齊士掛
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

依個都算,baka根本係加番中場之前冇既向前突破力,如果佢只做到matic既野,今季連winning eleven都死梗,上季尾已經出哂事
賣左先買係無問題,賣人走肯定係難過買
問題係未賣得出又要直頭唔帶matic哥狗隨隊姐
何況baka morata都係填番個窿
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

干地好似想留baker

咁賣法 仲夠唔夠25人
等sandro決定等撚到燥
一係你就快D續撚左約佢,可以唔撚使J佢
約又唔撚續
又唔柒開聲話走,屌佢老味想點
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

干地好似想留baker

好撚廢以個 u21都打唔掂
留比歷錫好過啦
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

青訓唔同玩法啦,打親都係無關痛癢既比賽or時間
佢堅持走咪拉第二個青訓上黎坐
大家放心8月一定西波到仆街
最後先重課
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

干地好似想留baker

好撚廢以個 u21都打唔掂
留比歷錫好過啦

柏沙歷?
點撚解會放matic俾獌狗 咩面都冇哂
比摩狗買埋perisic個前場好痴線 佢187 lkk191 華舒福189
普巴191 馬迪194 仲要前面3個都好撚快
Sandro 300k人工都要買到啦
比摩狗買埋perisic個前場好痴線 佢187 lkk191 華舒福189
普巴191 馬迪194 仲要前面3個都好撚快

高度足球
大家放心8月一定西波到仆街
最後先重課

課?不了
等降英冠好撚過
高層搞咩,食屎啦
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

依個都算,baka根本係加番中場之前冇既向前突破力,如果佢只做到matic既野,今季連winning eleven都死梗,上季尾已經出哂事

Baka一場都未踢過就知死硬😅
個決定邊撚個話事
依家咁搞法,真係癡q線

依個都算
baka根本係加番中場之前冇既向前突破力,如果佢只做到matic既野,今季連winning eleven都死梗,上季尾已經出哂事

自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞