[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
下季護級
呢條仆街仔一定要追撚住佢嚟屌
重用你成季,表現垃撚圾都算
一個唔該就要轉去做獌狗
好唔撚好意思

老豆個袋底仲有位覅人𢭃住,仲唔仆倒去舔咩,屌你老母

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/manchester-united-transfer-news-nemanja-matic-jose-mourinho-shortlist-summer-transfer-window-a7810731.html

摩佬試過後備換佢出黎
27分鐘後恥辱地被換走
咁都肯再跟摩佬
佢都幾撚唔要面
又賺多40m,西女人密謀緊好大單轉會交易

ys,麥巴比+尼馬
我地收支仲係正數 洗錢未
其實走左都好啦 留係度又唔啱用
不過可唔可以買返人先 真係唔夠人
快d買張伯倫呀.快撚d買呀.無晒消息架.
又賺多40m,西女人密謀緊好大單轉會交易

賣夠220M,可以買尼馬
一個唔該就要轉去做獌狗
好唔撚好意思

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/manchester-united-transfer-news-nemanja-matic-jose-mourinho-shortlist-summer-transfer-window-a7810731.html

摩佬試過後備換佢出黎
27分鐘後恥辱地被換走
咁都肯再跟摩佬
佢都幾撚唔要面

Mata咪又係咁尊敬摩佬 訪問佢一d憎恨摩佬都無
之前成班車狗屌9妹迪,又lan又bench咁
而家賣到40m又死豆咁款

真係諗唔明

因為賣俾獌唔撚gur

bench佢夠班有突啦
而家隊波唔夠人+自己反骨遞紙走人
咁仲唔屌?

用多D新仔好過
Musonda 同 boga都唔失禮
一個唔該就要轉去做獌狗
好唔撚好意思

摩佬試過後備換佢出黎
27分鐘後恥辱地被換走
咁都肯再跟摩佬
佢都幾撚唔要面

呢單野係球迷反應過大姐
不嬲唔覺得佢會有咩感覺

Btw所以果陣係咁話馬迪係鬼踢走摩狗

西女人要砌靚條數
好在都仲有baka/azp/同luiz呢d愛球會之人係到

luiz 真係唔話得,最後一日都肯回歸

唔講前中後龍骨
而家班球員
真係冇幾個係真係愛車狗
唔似波叔祖兒保費呢d
一個唔該就要轉去做獌狗
好唔撚好意思

摩佬試過後備換佢出黎
27分鐘後恥辱地被換走
咁都肯再跟摩佬
佢都幾撚唔要面

講呢d 當日lkk 又咪唔肯用佢咪要走,宜家又點

真係諗唔明

因為賣俾獌唔撚gur

你地早兩季講到佢廢到咁 場場live post不停講matic廢要人lan 人地lan左去獌又話人地陣容完美

唔講前中後龍骨
而家班球員
真係冇幾個係真係愛車狗
唔似波叔祖兒保費呢d

無計 新一代球員都係咁 唔淨係車果班

唔係去獌,沒人會屌

冇人要 一係20m
之前話放哥狗20m去馬體 都好過留係到浪費人工
依家有40m 又要人空難斷腳

人地要走又未必要賣比同聯賽,球會真係當正意甲咁玩

西女人要砌靚條數

佢再唔簽人,我砌埋佢呀

唔係去獌,沒人會屌

冇人要 一係20m

唔係獌 有撚人出價咩 祖低過30m
睇落張伯倫都唔差

唔係去獌,沒人會屌

冇人要 一係20m

賣去第二個聯賽同賣比直接對手差好遠啦下ma
Bakayoko
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞