[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
之前傳過既巴西前鋒Richarlison決定加盟屈福特

呢啲都空炮
Psg正選果班唔使諗 簡達華其實幾ok

在Psg執返一兩個都好

呢啲都空炮

屈福特都hijack到垃圾車 我係干地resign算

呢啲都空炮

邊個得閒同你做第3前鋒

呢啲都空炮

邊個得閒同你做第3前鋒

肯定外借先
走costa入morata,
走馬迪入baka

走jt,zouma,ake入迪加,基甸
根本係深度上係完全無進步兼退步

咁都有人覺得暫時轉會做得唔錯

派狗為左證明自己眾人皆醉我獨醒可以去到幾盡

莫拉迪,魯迪加plan b黎。轉會失敗到仆街

有plan B 都算好
但而家11+3 人都未齊
走costa入morata,
走馬迪入baka

走jt,zouma,ake入迪加,基甸
根本係深度上係完全無進步兼退步

咁都有人覺得暫時轉會做得唔錯

派狗為左證明自己眾人皆醉我獨醒可以去到幾盡

盲既就咪撚上forum
我話干地正選十一人執得唔錯
板凳深度還需進步
重覆左個point 幾次都睇唔撚到
買psg個kryxxxxxxx算啦 你肯出價佢實放
而家是旦傷一件都幾煩 由其係中場 翼衛

以加唔受傷都已經夠煩啦

以加唔受傷都已經夠煩啦

8月 干地會出既中場得法比 kante

平平地J得過
橫掂第四中場中都唔會點出

平平地J得過
橫掂第四中場中都唔會點出

點撚樣唔會點出干堤藥膏打足哂咁多場咩
有時都好慶幸有高登連登困著啲毒撚俾佢地做鍵盤戰士,宜家日撚日都有啲on9仔喺度講埋啲歪理
馬迪架機

呢啲都空炮

屈福特都屌打我車
其實高層覺唔覺自己柒
其實高層覺唔覺自己柒

有錢賺,不了

呢啲都空炮

屈福特都屌打我車

真正的垃圾車

呢啲都空炮

邊個得閒同你做第3前鋒

肯定外借先

見到近年車仔d後生仔
仲敢黎咩
http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-close-on-transfer-targets-to-appease-angry-antonio-conte-a3600011.html

The Chelsea board are certainly working on signings. Insiders suggest that of the four additions they hope to bring in before the window shuts next month, two or three of them are close.

Dllm x 3?
疤狗清高美斯
執佢算撚數啦
疤狗清高美斯
執佢算撚數啦

好似幾 雖然係巴好撚廢
其實高層覺唔覺自己柒

其他唔講
B查同ake走干地有一部分責任
B查到加盟左里昂仲暗串緊干地唔俾機會佢
Ake就無離頭12月回收左番黎又唔出
搞到佢有離心
唔用人就咪撚回收住啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞