[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
如果個tielemans打得好,下年hazrd卡吐可能會引薦

呢件玩PESCM表現唔錯
轉會窗係咪仲有20幾日

有幾多日都無用,軌只會再賣,唔會再買
如果個tielemans打得好,下年hazrd卡吐可能會引薦

呢件玩PESCM表現唔錯

fifa都係啦
極易升
轉會窗係咪仲有20幾日

第一次想個轉會窗快d關
一句講晒
你地寧願摩狗定哥狗拎英超

哥狗>摩狗>雲加>利

我覺得哥狗後防會自爆
一句講晒

哥狗>摩狗>雲加>利

下年應該都係雙曼拎

上年咪又係咁講dum 乜春心口呀
mon左成晚post,馬迪你地屌左兩年,而家賣左係到叫春,同獌狗屌完朗尼又唔捨得佢有咩分別,咪咁撚肉酸啦
一句講晒

哥狗>摩狗>雲加>利

下年應該都係雙曼拎

mon左成晚post,馬迪你地屌左兩年,而家賣左係到叫春,同獌狗屌完朗尼又唔捨得佢有咩分別,咪咁撚肉酸啦

條撚屌主動要求去獌同油王賣比獌唔撚屌得?
一句講晒

哥狗>摩狗>雲加>利

下年應該都係雙曼拎

點同 佢啱晒你地用啵
死番出去啦 49000
係葡甲意甲列強挖人先係正道 袓狗先啲有心保持實力既就咪諗啦

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

都咁多年啦,幾可買到班霸主力呀 法比嗰啲棄將嚟,不嬲都係幫襯下堆黑店咖啦,都唔化嘅大家 當年有幫襯黑店要晒sandro danilo,依家就係我地撚人啦

唔好話黑人廢

買後生仔真係幾廢

做人公道d好
由11/12呢季計起

買返黎培訓又叫ok既o靚仔都唔係少
11/12 Courtois, De Bruyne, Lukaku, Romeu
12/13 Christensen
13/14 B.Traore

有3個變左一線球星啦, 其他果d就算做後備都唔算差
再加埋本身青訓查路巴, Ake做後備夠班啦

你諗下球會既方針,唔去到最top都唔要
出到個卡吐仲想點
連少少時間培訓下潛力股都唔比, 盧卡古岩岩黎果陣咪就係比人屌到成隻狗咁
轉會窗係咪仲有20幾日

第一次想個轉會窗快d關

就開季個下先係問題
死番出去啦 49000

49000又入人地狗竇搞事
一句講晒

哥狗>摩狗>雲加>利

下年應該都係雙曼拎

唔想賣比你隊賤種 ok?
買唔到唔緊要啊
下下買到咩
最撚on9係無第二個目標咁

近排無咩風聲傳車仔斟其他lwb
膠層應該覺得自己仲有機會買到Sandro
係葡甲意甲列強挖人先係正道 袓狗先啲有心保持實力既就咪諗啦

仲有法甲

我覺得國米隊波好多勁人
不過隊波太西
挖到d返黎就好
mario

都咁多年啦,幾可買到班霸主力呀 法比嗰啲棄將嚟,不嬲都係幫襯下堆黑店咖啦,都唔化嘅大家 當年有幫襯黑店要晒sandro danilo,依家就係我地撚人啦

唔好話黑人廢

買後生仔真係幾廢

做人公道d好
由11/12呢季計起

買返黎培訓又叫ok既o靚仔都唔係少
11/12 Courtois, De Bruyne, Lukaku, Romeu
12/13 Christensen
13/14 B.Traore

有3個變左一線球星啦, 其他果d就算做後備都唔算差
再加埋本身青訓查路巴, Ake做後備夠班啦

你諗下球會既方針,唔去到最top都唔要
出到個卡吐仲想點
連少少時間培訓下潛力股都唔比, 盧卡古岩岩黎果陣咪就係比人屌到成隻狗咁

係摩9賣左個2個姐屌 左手交右手
咁多年最威果次咪挖左舒夫真高返黎
金球先生
但結果

費托果陣都好大迴響
開始迷柏度
起碼收你人工交足貨落足力
True唔true blue都係浮雲黎
金球先生
但結果

費托果陣都好大迴響

費托係猁後期經過幾次hamstring injury之後速度已經大不如前+佢轉形唔到
個50m擺明俾猁水左一鑊
開始迷柏度

金球先生
但結果

費托果陣都好大迴響

費托係猁後期經過幾次hamstring injury之後速度已經大不如前+佢轉形唔到

但佢傷完對車入咗球靚波
開始迷柏度

agger
金球先生
但結果

費托果陣都好大迴響

但佢傷完對車入咗球靚波

加盟前半季對車入兩球
開始迷柏度

agger

以前成日都有啲態度好又愛球會嘅true blue
依家真係買少見少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞