[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
買到psg個基祖維克 10年唔打飛機
咁即係干地無趕佢走

呢條無鬥心既垃圾,快啲斷腳死全家
奧寶係新加坡番黎後已經比車路士呢隊閪波激到癲撚咗

買到Sandro再講
泰利走埋呢隊波已經無野值得去愛

好灰班高層同老闆都無心搞隊波咁

呢條友都值得咁
獌狗話想要佢就仆到去
呢條仆街仔唔斷腳都唔得

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3690128/Chelsea-vow-hold-star-Nemanja-Matic-despite-midfielder-Manchester-United-Juventus.html

條撚樣上年已經嗌走
係我地簽唔到中場中替佢個位
油王出面同佢傾先留隊

未試過咁想一個要轉會既人仆街 祝快撚d斷腳
泰利走埋呢隊波已經無野值得去愛

隊隊都會係咁, 都係望住條數做人
除左鏝狗,PSG

而家班球員已經唔同以前
獌狗話想要佢就仆到去
呢條仆街仔唔斷腳都唔得

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3690128/Chelsea-vow-hold-star-Nemanja-Matic-despite-midfielder-Manchester-United-Juventus.html

條撚樣上年已經嗌走
係我地簽唔到中場中替佢個位
油王出面同佢傾先留隊

去追住摩狗條撚黎含
咁即係干地無趕佢走

真係25

係拉,留係車比你地圍屌,定去獌9踢都唔會比人屌,好易選擇姐 ,不過佢25就點都要屌佢
賣馬迪比摩狗
Matic係知你地屌佢
果次係現場班鬼佬屌得佢幾大聲
屌 賣馬迪唔緊要
你買夠人輪換先得架嘛
唔會咁老土
油王覺得對唔住摩佬
還人情呀
奧寶係新加坡番黎後已經比車路士呢隊閪波激到癲撚咗

果幾日我永遠都會記得
攞matic換sandro啦屌 西女人諗緊乜

呢條友都值得咁

市場會放既防中好似得佢一個 仲要依加防中係冇後備
攞matic換sandro啦屌 西女人諗緊乜

蛆得一個offer就係30m樓下講西咩
平平地買拿斯利有冇得諗
唔會咁老土
油王覺得對唔住摩佬
還人情呀

仲有咩對唔住條仆街?拖到十幾先炒乜柒都還哂啦
遲d列貝利退埋
肥安話想要世三頂
油王會唔會又內疚 賣埋過去?
Matic係知你地屌佢

屌咩
Matic係知你地屌佢

佢上兩季踢得廢....應該無邊個車迷唔認同
Matic係知你地屌佢

佢上兩季踢得廢....應該無邊個車迷唔認同

有佢=10打12
遲d列貝利退埋
肥安話想要世三頂
油王會唔會又內疚 賣埋過去?

點可以咁憨鳩得出以個結論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞