[陣殘如閪婦 踢撚?]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Krychowiak Barkley 💯 ok?

ok 已經打咗俾油王叫佢做野

Ok👌🏻
連屈福特都鬥唔贏

鬥贏都係話維迪斯見
如果簽到個拉比奧特咁既中場 一定勁好多
R Sanches都借唔到呀
Azp Luiz Cahill
Moses Kante bakayoko alonso
Pedro morata hazard

其實正選幾勁
前面配合幾強 中場掃蕩都勁
係差moses

大家唔好咁急啦
至於willian就做住後備先啦唉😭😭

個陣除左後衛是旦傷一個都食得屎

又有moses打左

摩西只是二線登下腳
連屈福特都鬥唔贏

幼齒就算啦
簽完都係借走架啦
真心想知車close緊d咩deal

dllm

賣馬迪 賣哥狗囉

#askhawks

賣馬迪 賣哥狗囉

都八月, 賣唔走哥狗真係on9

#askhawks

hawks:安察洛堤:Renato Sanches會留隊
From Hawk: R. Sanches留隊
三個中場踢成季啦

我都想知close乜撚野
明明呢排車仔轉會d風靜撚過西
R Sanches都借唔到呀

軍師: 幫人養仔 不了

我都想知close乜撚野
明明呢排車仔轉會d風靜撚過西

留名等睇求其買4件DLLM算數
下次買人應該係比熱狗456之後既事
今日干地生日 有sandro sanches贈慶
生日禮物
殘陣一個
生日禮物
殘陣一個

送走一件25仔馬迪
垃圾車
姐係丹狗幾神 一開波係祖記叫大巴拿過疤
而家去psg又叫到尼馬過去 而家一石二鳥

Agent alves > agent pogba

Agent alves > agent pogba

捉棋勁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞