白兵係咪已經走火入魔

468 回覆
670 Like 47 Dislike
自己唔食小麥制品一個月,好難咩?

Ps
唔信咪自己查,我只係post靠得住既資訊
所以你班柒頭衝入嚟撐白卡兵係咪即係連登影響咗佢利益

所有嘢都關利益事 地心吸力都係靠人類嘅利益運作
其實原發性高血壓即係=醫生搵唔到原因

所以都係靠自己搵原因再慢慢減藥
脊醫都唔算醫生啦,稍為google 過下佢哋個所謂學位/資格點樣「讀」返嚟,睇到我眼都凸
如果全世界人都知小麥咁毒
邊個影響最大
邊個講唔打針會死呀而家?成個有個人叫「現代醫學」定「現代醫學」識講嘢?

科學(方法學) 同 科學家 都未識分你就收皮啦,總之白卡仔眼中youtube 方法學勁過醫學啦
而家d專家又話一日食多d蛋完全無問題啦

之前死左去邊
醫生答唔到個原因,白卡仔鳩噏個原因,於是你就覺得白卡仔啱?

你個問題唔係高血壓,係智力出事
害人不淺
當年俾chiro用醫呢個字真係on9
邊有害人
會唔用腦信哥d人,死左咪當為地球出一分力
啱呀
你唔係醫生邊有資格話打針有害呀
啱呀 你唔係物理學家邊有資格話地球係平
其實萬有引力都係商家佬陰謀,人類本身係識飛,不過啲商家佬為咗賺你機票錢先夾埋班科學家呃你人唔識飛,等你幾千幾千咁買機票

你自己親身喺大廈頂跳出去試下就知,youtube 同tiktok 都大把人試過,你鍾意繼續畀人呃機票錢就繼續啦
falsifiability係科學嘅優點
科學唔一定啱,但算係the best tool available
邊個專家?定「專家」係人名?

屌你打稻草人都咁大聲 咁而家邊個話得,仲有邊個話唔得吖?
達爾文channel
on9
你細個陣聽邊個講唔好食咁多膽固醇食物先

打乜野稻草人
唔明佢講左D咩錯既資訊, 請指點
叫你唔食小麥一個月
打劫到去跳樓做乜

有病?
成個老高咁
咁而家科學係咪冇進步過?理論係咪一立就唔會改?某啲醫生講錯嘅嘢就等於成套100%推翻晒?

學人批判科學但你連好基礎嘅科哲都未睇過,你就真係多兩本正經書先出嚟嘈啦

科學點錯都未輪到個聽個地產柒頭老點
d人只係反白兵姐
叫佢地自己fact check又唔肯
樓主仲講走火入魔 條友一向講野都唔用腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞