白兵係咪已經走火入魔

468 回覆
670 Like 47 Dislike
Reduction of transmission嘅data不停變係正常喎
病毒會變種,efficacy會下降,多人感染咪多transmission

要討論支針嘅research問題應該睇呢篇
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
不過我唔想derail咗樓主個post
所以都係集中討論返hypertension啦
冇問題架、如果你覺得係要話我係白兵fans先可以滿足你果種為反而反既自卑心、咁你咪繼續自我打飛機黎滿足自已、做人最緊要自已開心👍😏

我既情況完全係真真正正由實測去印證、身體係我自已、有冇健康左我自已好清楚、你地呢D同白兵一樣都係只識上網搵完資料就話自已果套係啱既人、何不用你自已身體去實測印證啊?說穿了你咪又係只係鳩up的一群

我減重生酮係兩年前既事、白兵都未有呢D片、所以你咪撚柒做on9仔啦、現代醫學我唔會否定佢重要既用處、但藥廠、食品製造商無視人類健康去賺錢呢個係不折不扣既事實、D商家都不知幾鐘意你呢D洗晒腦幫佢地講好說話既人
其實條片入面記者問咗好多嘢
Reduction of transmission係其中一條問題

我唔幫佢打字幕喇
你聽得明就明
聽唔明就唔洗夾硬答

反正我一開始post條link都只係想回應返你唔單止係EUA同迫針嘅問題
因為EUA同迫針係政府嘅決定
但藥廠喺支針上面肯定係身有屎先會俾記者問到口啞啞
Ok
你質疑個邏輯柒咪有問題
針唔work= 現代醫學唔work
白兵拎住本濕鳩書講
人哋駁完就話人哋唔啱 啲研究係收咗錢
白卡兵先正確
咁有乜好講啊弱智仔
cctoy傻鳩係咁
佢講嘢滲啲真嘅再加大量邏輯錯同唔啱嘅嘢落去
你條肥閪食藥冇改善因為你本身飲食習慣就係閪
唔好覺得啲藥會係神丹啦
keep住肥閪飲食咪keep住心血管問題、有高血壓、脂肪肝、痛風囉
你咪試試唔好食藥 轉返之前隻飲食習慣 過4年睇睇你中風未
人懶唔肯改就怪啲藥冇用
果然弱智唔係扮
班友又扮盲睇唔到 你係商家佬
你咪就係反駁唔到人就剩係識話人弱智、但就乜理據都講唔到、剩係識話人地唔識就係錯、但從來自已完全冇親身試過、但就話自已信果套係啱、那怕見人地成功左都要千方百計話人錯黎保自已自尊心、咁其實邊個先係弱智
白兵算唔算港版老高
ching係咪第一次應對陰謀論者/偽科學者?
你打一篇有fact check嘅文出嚟用好多時間精力, 但當你以為可以說服班垃圾, 其實係毫無用處, 因為班垃圾會自動neglect你篇文, 轉過頭又去其他地方無限loop佢哋啲陰謀論
連登/大部份人類都係咁, 唔睇內容去判斷事物, 而係睇你講嘢嘅語氣態度, 所以點解咁多蠢人
歷史真係在笑
知唔知你地柒左幾多次,之後仲要柒落去

膽固醇到而家先比人平反返。
膽固醇平反啲乜
班陰謀論者睇唔明你曲㗎
有損傷發炎既地方先有膽固醇
而唔係膽固醇本身令血管阻塞

查下乜撚野係三酸甘油酯啦,真係好柒
原來曲線真係要講明
班垃圾智商咁撚低,你想佢哋明?
低學歷陰謀論者真係柒到爆
膽固醇係essential molecule嚟
乜柒發炎先有膽固醇
深啲嘅pathophysiology都費事講,自己google吓咩叫atherosclerosis先啦陰謀論傻閪
講咁多把柒咩,總之啲針係毒針啦,藥廠全部都仆街,政府全部都deep state,個地球根本係平
發炎先有膽固醇…
無知真係無下限…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞