白兵係咪已經走火入魔

468 回覆
670 Like 47 Dislike
總有啲傻鳩聽佢講嘢自己申請
公司有個四十幾歲嘅阿叔比佢洗哂腦,日日係度同我講白兵啲片,仲話好有道理煩到仆街
我上司日日問我食唔食黑朱古力
白卡個白
無人想知白卡兵有幾白卡
真係唔知邊個on9
你既反應其實同支那班小粉紅無分别

糖尿二型成因係因為胰島素抗阻,而家食個d小麥制品其實好有問題

自己唔fact check就係度笑人

https://youtu.be/ICQukQBRE_s
其實高血壓未有確實成因除左食藥降血壓之外
真係無咩可以幫到你
難啲
Proximity 唔夠去establish negligence
咩人先會睇呢條傻鳩
其實條友都係睇柏格醫生
所以醫護咪會叫糖尿病人少食碳水化合物(包括你所講嘅小麥制品)嚟控制血糖
唔係淨係叫你打針食藥嚟manage個病架
小麥直程係慢性毒藥
食飯都無咁大危害
古代原生小麥除外,所以意大利人咁健康
Dr berg係一直被人屌緊喎
你所謂嘅fact check就係youtube?
你做功課reference都唔會落白兵啦…
啲Physiologist心諗讀咁多書,研究咁多pathophysiology,原來一段YouTube片就有權威過佢哋,仲被人話係on9小粉紅反應
你咪繼續
唔食小麥咪知有無分别,拋d垃圾 item就以為自己好撚專業咩,笑撚死人
一個乜柒都唔識嘅人點樣自行分析出正確嘅資訊?

你班白兵fans 真係on9㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞