白兵係咪已經走火入魔

468 回覆
670 Like 47 Dislike
有聲
吓條友藍到黑,日日屌黃絲喎,點會係連登仔偶像

閣下連常識都冇,唔怪之得淪落到做五毛狗
留須扮成熟...我屌....

依條撚樣俾人質疑,就會瀨落啲書度。
明明自己乜柒都唔識,仲好意思教人。垃圾
係咪想水人甲亢都唔洗食藥咁癲
你呢啲熱狗真係弱鳩智唔死都無用
自己唔like既永遠tag人地做「xx利益集團」

然後自居於一個夾鳩硬作出嚟既道德高地去屌人

我想問下:持續高血壓唔食藥,
搞撚到d血管老化鈣化 然後爆血管,你負責呀?

西醫叫人食藥,從來無排劑過你用其他方法
食藥食療運動養生,從來都唔係互相排除

係你呢啲弱鳩智 知少少又唔撚識又要扮識
就扮鳩晒自己發現新大陸咁,

聽少少新野就拿拿聲爆閘調返轉去排除屌鳩科學
真係唔撚知個醜字點寫
仲要可能淨係用咗人哋本書嘅一小部份就話係全書嘅重點
你pm 佢俾個topic 佢度稿
好!下期就講黑朱古力
啫係你覺得你自己係一個有智慧嘅低能仔?
你就係Dunning Kruger effect入面最無知但最自大嗰個點
條友不學無術 怕連基本睇文既能力都唔夠 岩既理解為錯 唔岩既理解為更錯 唔係學歷高就岩晒 但學歷達唔到標更加唔可信囉
有病信youtuber 死左唔係壞事
認真講一個故事 小弟就外國做醫護既 早兩個禮拜有個香港人姨姨50幾歲中第二次風 出院之後我同我同事去見佢做follow up 咁啦 咁睇佢history 血壓一直都控制得唔好 就問咩事啦 屌啦星佢竟然話一直都無食血壓藥因為係youtube 到見到有人講話食完個腦會變細
完全係有把意為自己好醒既八婆聲
我有個白卡同事成日睇佢d片
本書就一定岩?佢老母真係重度黎
你試下 我會幫手追究
仲聽佢講野嗰個都痴撚柒線
外國大把人質疑佢啦 youtube 勁多片
佢chiropractor 出身直頭唔係醫生
十足台灣愛莉莎莎飲油事件
唔會啦 睇佢quote 開啲references

全撚部都係嗰啲自然療法傻鳩

垃圾溝垃圾 是鳩旦砌條片呃班獨醒撚
樓豬依家仲有睇,同弱智都冇分別
白兵同熱狗個type人就係咁講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞