白兵係咪已經走火入魔

468 回覆
670 Like 47 Dislike
你條白卡佬係咪屌人屌上腦?

你有本事喺呢個post搵到我講過任何一句「有毒針所以全世界醫生+全個科學系統都係搵錢講大話」或者「要信youtuber信media 唔信任何醫生」就cap圖post出嚟

Cap唔撚到就咪撚思覺失調咁將你腦入面幻想嘅嘢塞落我把口度
我會認為係傷害轉移 只不過血幼細d 小小傷都好大件事 例如糖尿眼 但相反 肝硬化 腎衰竭呢d就耐多小小先中咁解 長遠睇 唔改變現在令你三高糖尿既lifestyle 例如飲水小 高糖分飲食 冇運動 食幾多藥都係冇用
唔洗等你講出口啦,你班友啲套路個個一鳩樣,哩個post 已經好多

總之每次屌白卡兵,你班低能嘅起手式一定係叫人打針叫人信泛民,反正有毒針有泛民嘅存在就令白卡兵講嘅嘢自動成為真理
live長期冇人睇 仲有人捉熱狗
乜嘢叫做far right media就係真理?

究竟你有冇睇到人哋條片先至衝出嚟 comment?

根本成條片就只係兩個記者問啲極度簡單嘅問題

但個Pfizer CEO 一條都答唔到

咁又要拉到去far right media咁遠

痴孖筋
遠乜鳩?你條link 咪係far right media 到底你係咪弱智
唔同意「食幾多藥都係冇用」
例如ACE-I嘅renoprotective effects係well established
當然再三強調,lifestyle都真係好緊要
「唔洗等你講出口啦」呢啲說話都講得出

你啲討論質素有幾低下真係笑撚死人

我淨係見到 Rebel news
哩間咪far right media 極右媒體呀

屌原來你係唔識英文
佢提到嘅大部分問題都來自autonomy vs beneficence
喺reduction of transmission唔太顯著嘅情況下,打針與否應該由市民自己決定,所以我都唔同意部分政府嘅逼針措施
支針未有長期研究support佢嘅safety亦係一個問題

咪就係我講緊嘅嗰兩個最大質疑位囉
大家都知你啲白卡信徒獨醒撚係咩一回事,我做好心幫你慳返幾隻字咋
話你思覺失調真係冇講錯
仲有人理佢咩
屌真係畀我講中
駁唔到就唯有講到自己咁好人幫我慳幾隻字

跌落地揦返拃沙

On9仔
你思覺失調梗係講咩都中

腦海入面嘅幻想世界乜都有

點會唔中?
冇人要駁你乜嘢喎,我而家幫你講埋你未耍出嚟嗰幾下,唔係駁,係support 緊你

連發生緊乜事都未知唔怪得會信白卡兵
你將藥廠同政府拉埋咗一齊嚟講
記者提出嘅係藥廠數據問題
同政府迫唔迫針係兩樣嘢
政府迫針固然仆街
但Pfizer對支針嘅成效描述都係問題
所以咪話你思覺失調囉

我淨係講支針

你就屈9我話我反醫生反科學

又屈9我話叫人信YouTuber

叫你cap圖証明我有講過又cap唔到

就話唔洗我講出口幫我慳幾隻字

你自己睇返成串對話

除咗不斷老屈我之外仲有啲咩?

你唔尷尬只能讚你面皮厚過李家超
人地咪帶頭盔叫您同醫生傾左先囉
藥廠數據問題係邊啲?
我係講緊個記者問嘅問題
條片一開始咪就係佢challenge個CEO reduction of transmission嘅數據不斷修改
人地資本家,錢大把
90年代之前都比資本家用錢冧大堆report糖對人類無害

近既咪武肺疫苗,你係咪金魚記憶得三秒鐘?
因為話人一句熱狗就完
如果圍到個爐見到成堆comment一齊反熱狗就覺得好high
又唔洗點用腦
適合啲石器時代頭腦簡單嘅生物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞