|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有冇人試過用綠聯既USB-C 配件 係出到HDMI同叉到電

無試過,不過應該唔得,因為任天堂加咗密
以我所知,暫時要方便帶出街又出到電視應該得C-Froce嘅轉插做到,但係淘寶都要差唔多400蚊港紙
有無巴打試過, Tetris 用pro 掣玩係咪都會仆街

用joycon好撳啲

好, 明白 Thanks!!

btw 個pro 掣會唔會手禁錯? 始終pro club好似有輸入問題

以我所知,暫時要方便帶出街又出到電視應該得C-Force嘅轉插做到,但係淘寶都要差唔多400蚊港紙

以我所知,暫時要方便帶出街又出到電視應該得C-Force嘅轉插做到,但係淘寶都要差唔多400蚊港紙

c-force cf001 真係好貴
駁落電腦既話
用耳機點先可以邊傾計邊同fd打機
係咪switch到開discord都得?

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon 我講清楚少少

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

屌你老味..又係D講D唔講D又以為人哋一定知嘅傻9
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

好撚正, 自己表達能力差仲可以屌返人轉到
Switch卡帶個貼紙係咪好易整花/刮

有無人可以答下我
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

賤種蝗最叻顛倒是非
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

賤種蝗最叻顛倒是非

其實真係有人會用電腦打機囉..同用電腦MON跟本係兩事
條傻9仲係度串柒柒...縮返入老母個閪度啦
ヒャダイン終於有時間玩SWITCH
http://www.4gamer.net/games/095/G009575/20170728076/
Splatoon(スプラトゥーン) @SplatoonJP
フェスについて新たな情報が判明したぞ!
通常のナワバリバトルで選ばれる2ステージに加え、フェスの時だけ「ミステリーゾーン」という特殊なステージが選ばれることがあるぞ。
なんとこのミステリーゾーン、フェスが開催されるたびに違った形になるということだ。

你地機袋買貴野定淘寶算
Switch卡帶個貼紙係咪好易整花/刮

有無人可以答下我

係,我試過刮花,勁心痛
後尾買左保護貼痴落去個貼紙,仲放到入機
收到風呢個post淨係識J銷量
收到風呢個post淨係識J銷量

コーエーテクモゲームス: 人工知能(AI)ベンチャー企業「HEROZ株式会社」との資本業務提携を実施
コーエーテクモゲームス: 人工知能(AI)ベンチャー企業「HEROZ株式会社」との資本業務提携を実施

BREAKING: PSG will announce the signing of Neymar from Barcelona on Wednesday, per @mohamedbouhafsi
Barcelona are ready to push for a Financial Fair Play investigation if PSG meet Neymar's 222m euros release clause.

bbc.in/2vkLUBD
Barcelona are ready to push for a Financial Fair Play investigation if PSG meet Neymar's 222m euros release clause.

bbc.in/2vkLUBD

有冇人知日後要整部主機,如果個跟機joycon 係拆過,會唔會令到部主機個保護沒埋?

今日跌崩左個joycon,想tb個joycon 殼換左去。。。

http://bbc.in/2vkLUBD

Sor wrong post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞