|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
用完pro根本唔會再想用返個Joy

Agger
求救
唔知咩問題 插hdmi線 電視無信號 可能部電視問題

想問下有無得用vga 駁去電腦mon到玩?
如果有 要買咩線轉?

peter, 你有插火牛同開電制?咁先可以output 去電視

vga 你應該要買轉頭adapter

你咪叉電果個都要插埋落去個座到?

天才呀
求救
唔知咩問題 插hdmi線 電視無信號 可能部電視問題

想問下有無得用vga 駁去電腦mon到玩?
如果有 要買咩線轉?

peter, 你有插火牛同開電制?咁先可以output 去電視

vga 你應該要買轉頭adapter

你咪叉電果個都要插埋落去個座到?

係,就算你部機已經100%電,都要插火牛先可以輸出到去電視

你又真係答架wo..
駁落電腦既話
用耳機點先可以邊傾計邊同fd打機
係咪switch到開discord都得?

利申 電腦白痴
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon 我講清楚少少
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴
打去老任維修問翹屏問題,條友首先問我有無貼mon貼,佢話貼左mon貼有機會會咁,同埋未有技術整,師傅check過真係有問題會換過部俾你,save會無埋

反正一年保養,我決定等埋呢一年,唔嚴重就算數(最怕愈翹愈勁),而家換分分鐘又中其他招
打去老任維修問翹屏問題,條友首先問我有無貼mon貼,佢話貼左mon貼有機會會咁,同埋未有技術整,師傅check過真係有問題會換過部俾你,save會無埋

反正一年保養,我決定等埋呢一年,唔嚴重就算數(最怕愈翹愈勁),而家換分分鐘又中其他招

mon貼同翹屏其實有咩關係

heat expansion 唔同
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

你就傻閪
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

原來係文盲

我撕走左後無翹得咁勁,好輕微,我知淘寶有架生可以修理,不過廢事愈搞愈衰

我撕走左後無翹得咁勁,好輕微,我知淘寶有架生可以修理,不過廢事愈搞愈衰

可以試下喺部機熱嗰陣痴 mon 貼
不過依啲小事理黎把撚
駁落電腦既話

利申 電腦白痴

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

原來係文盲

賤種蝗係咁上下

任豬

任豬

K島速婊假新聞成真
有無巴打試過, Tetris 用pro 掣玩係咪都會仆街

用joycon好撳啲

用joycon好撳啲

好, 明白 Thanks!!

你點樣駁落電腦

用hdmi條線

你駁黎睇下

電腦mon=電腦
電腦白痴

傻閪都知電腦mon啦
係要我講到咁白話你傻閪

你就傻閪

自己講得唔清楚仲咁惡
Switch卡帶個貼紙係咪好易整花/刮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞