|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
都唔知老任攪咩
感覺上呢家老任同3廠關係同岩田時代差好遠
SWITCH攪起咗但係都冇咩3方GAME

要時間開發掛
等多排先算

再開返美ESHOP睇下半年line up真係弱撚到呢

至少足球,籃球,WWE果類都有,WiiU年代未見過

連ubisoft咁fd 底都趕唔切出刺客,就知老任派developer tools派得太遲
如果出年年底堆game都係無,就真係無3廠game喇
8月12號網聚 PM6:00~

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
7.rainbow(暫時可以)
8.森山野人
9.安心魚
10.哈力馬龍
http://11.MH

我見彩虹晚晚練馬車 準備炒鳩我地
都唔知老任攪咩

要時間開發掛
等多排先算

連ubisoft咁fd 底都趕唔切出刺客,就知老任派developer tools派得太遲

隻賤兔可能會爆冷

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
8.森山野人
9.安心魚
10.哈力馬龍

咁睇得自己咁高要練車先炒到我地
都唔知老任攪咩

要時間開發掛
等多排先算

唔知有冇記錯,
賤兔好似係Ubi??
都唔知老任攪咩

要時間開發掛
等多排先算

隻賤兔可能會爆冷

有心過port 刺客
唔記得差定3DS電
都唔知老任攪咩

要時間開發掛
等多排先算

唔知有冇記錯,
賤兔好似係Ubi??

ys

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
8.森山野人
9.安心魚
10.哈力馬龍

咁睇得自己咁高要練車先炒到我地

由炒半個圈變炒我地一個圈呀
唔記得差定3DS電

差住玩囉
唔記得差定3DS電

差住玩囉

都要隻驚出左先
放工先買
部機連完電視之後好熱 係唔係有問題?
部機連完電視之後好熱 係唔係有問題?

部機壞左
100蚊幫你收左佢

Picross E 系列銷量50萬達成
8月9至8月23日eShop特價

等睇爆死
switch 幾時可以支援大學wifi 所有要打account嘅wifi都連唔到

Enterprise格式唔會support

其實我又唔見得任記有乜原因唔加
宜家都係用晒 opensource library 架啦
一早有晒相關功能連到,只係要喺個 settings UI 度加返啲選項

而家買左個router 擺係hall
但係遲啲開sem 返學就唔知點算

我都唔明做乜撚嘢,屌奶星根本上唔到網,只可以用部notebook放wifi
無人插呢樣嘢架咩
demo真係好撚重要喎
幾時先有Champion Jockey Special既片睇呀

有體感就好
仲未買到機啊

唔肯食炒價

遲啲會唔會有咩發售紀念又再減價

即係依家買電子版平啲??
『ドラゴンクエストXI 過ぎ去りし時を求めて』発売2日間で208.1万本を販売
https://www.famitsu.com/news/201708/02138908.html

■「ドラゴンクエストXI 過ぎ去りし時を求めて」 売上速報

(集計期間:2017年7月29日~2017年7月30日/販売日数:2日間)

国内推定販売本数(2機種合計):2,080,806本

・ニンテンドー3DS向け:1,130,468本
・プレイステーション4向け:950,338本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞