|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
外國有消息話星期二晚會公司新作
老任請左啲youtuber去玩demo

有無透露少少係咩類型既作品

仲係傳言階段, 真假都未確定到

仲係傳言階段, 真假都未確定到

見到CND有條片話任記請左佢去玩隻未公開新作
不期不待不受傷害

不過記憶中E3之後有講過仲有一隻2017出既game未公佈
不期不待不受傷害

可能只係smash deluxe
不期不待不受傷害

不期不待不受傷害

Smash Switch應該同收費服務同期出啦
睇佢YouTube thumbnail我估係Odyssey 新世界
不期不待不受傷害

係就好
包dlc
加少少新角
不期不待不受傷害

係就好
包dlc
加少少新角

我覺得櫻井未必肯port
有幾多人想代購買Pokemon 世界賽products? 我預人頭睇下使唔使兩個gip?

唔要

你仲好意思出聲

梳囉
smash真心想玩
想問下有無人幫部switch貼skin
效果好唔好 會唔會影響到部機
NBA 2K18

対応機能
amiibo

...?

https://store.nintendo.co.jp/item/HAC_P_AB38A.html

出左之後一部3DS就可以玩晒所有DQ正傳
I,II,III - 3DS VC
IV,V,VI - NDS重製
VII,VIII - 3DS重製
IX - NDS版
X,XI - 3DS版

好想V再出重製
最鍾意就係V
NBA 2K18

対応機能
amiibo

...?

https://store.nintendo.co.jp/item/HAC_P_AB38A.html

mario play in NBA
NBA 2K18

対応機能
amiibo

...?

btw即係日版9月有實體,美版無
NBA 2K18

対応機能
amiibo

...?

btw即係日版9月有實體,美版無?
overcooked有冇得online同人連線玩???
Roberto 我想要埋ジラーチ啊

Jirachi定jirachi 超?
overcooked有冇得online同人連線玩???

好似得單機4p

Jirachi定jirachi 超?

配佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞