|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
剛剛才看到淘寶禁售日文遊戲
班人真係智障架喏

唔叫日文就得啦

漢化

11區

code geass真係深入民心
今日,Take-Two召開了2018財年第一季度的財務會議,依託於《GTA5》和《GTA Online》的銷售強勢,包括DLC、微交易、數位版在內的銷售業績比起去年同期增長了34%,凈收益為4.182億美元。

一隻game賣咁多年

GTA ONLINE到早2個月都仲有UPDATE
衰D講個ONLINE可以當6玩
街霸果45萬有幾多係骨..

40萬

40萬

分分鐘有大部分switch 玩家因爲食骨勁憎呢個系列
以後新作仆硬街

40萬

以後新作仆硬街

44萬
1萬係被騙

40萬

以後新作仆硬街

我覺得同mytvsuper一鬼樣,夾硬連套餐塞埋俾人地
mhxx 洗唔洗落game鋪訂定

其實有冇英文版?
mhxx 洗唔洗落game鋪訂定

其實有冇英文版?

剛剛才看到淘寶禁售日文遊戲
班人真係智障架喏

唔叫日文就得啦

漢化

11區

11區呢個字用左好多年喇
有frd send比我睇 u汪定唔知香土有人咁問

師兄...咁我係joycon上面果幾盞燈呢?又係唔係電量??我而家個現象就係主機見到叉滿左,但我拆個joycon出黎之後 得一盞燈,同埋主機左下角個手制公仔 又係得一格。。係正常既?

http://www.jreast.co.jp/pokemon-rally/pdf/pokemon-rally2017_tc.pdf
好想去挑戰
但應該冇時間坐哂全部
有frd send比我睇 u汪定唔知香土有人咁問

師兄...咁我係joycon上面果幾盞燈呢?又係唔係電量??我而家個現象就係主機見到叉滿左,但我拆個joycon出黎之後 得一盞燈,同埋主機左下角個手制公仔 又係得一格。。係正常既?

呢句岩岩出果時已經有人問啦
見た目が変わる前の方が良かったキャラランキング

1位:サトシ ポケットモンスター  510票
2位:クリリン ドラゴンボール 232票
3位:ナミ ONE PIECE 203票
4位:フランキー ONE PIECE 160票
5位:天道あかね らんま1/2 157票
6位:ロロノア・ゾロ ONE PIECE 142票
7位:孫悟空 ドラゴンボール 141票
8位:トニートニー・チョッパー ONE PIECE 140票
9位:サンジ ONE PIECE 138票
10位:ニコ・ロビン ONE PIECE 128票

景太買到機

妖怪要出game

見字覆隔離登pm

見字覆隔離登pm

我拎我餅野傳啦怕整唔見人D野

見字覆隔離登pm

我拎我餅野傳啦怕整唔見人D野

唔該晒你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞