|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
你地會唔會訂 NS Mon hunt?
你地會唔會訂 NS Mon hunt?

又唔係超限量發售
訂黎做乜
驚要食炒價
驚要食炒價

咁訂
驚要食炒價

咁訂

訂左都係要食炒價同埋可能冇貨比你, 因為佢拎你訂左果餅黎炒, 你睇splatoon就知
驚要食炒價

咁訂

驚要食炒價

咁訂

訂左都係要食炒價同埋可能冇貨比你, 因為佢拎你訂左果餅黎炒, 你睇splatoon就知

千其咪撚訂,d鋪頭已經做壞左個頭,好仆街

到時出先買啦
金源訂左mhxx
驚要食炒價

咁訂

到時出先買啦

講完即刻有人做相反既野
咁睇定啲先
你地買唔買?
你地買唔買?

你以為呢度d任眺會食炒冷飯咩

佢地狗衝去食
冇人知逆轉有未
冇人知逆轉有未

1 Station Game
21 小時 ·
3DS 大逆転裁判1&2 - 成步堂龍之介的冒險
3DS DAI GYAKUTEN SAIBAN 1&2: NARUHODOU RYUUNOSUKE NO BOUKEN TO KAKUGO
我地返左貨喇!!
冇人知逆轉有未

1 Station Game
21 小時 ·
3DS 大逆転裁判1&2 - 成步堂龍之介的冒險
3DS DAI GYAKUTEN SAIBAN 1&2: NARUHODOU RYUUNOSUKE NO BOUKEN TO KAKUGO
我地返左貨喇!!

1 2合集離既
驚要食炒價

咁訂

到時出先買啦

講完即刻有人做相反既野

我係xx公布之後果日訂架
驚要食炒價

咁訂

到時出先買啦

講完即刻有人做相反既野

好叻
驚要食炒價

咁訂

到時出先買啦

講完即刻有人做相反既野

好叻

果時未公布mhw個個以為game同機個炒價會延續到八月
驚要食炒價

咁訂

到時出先買啦

講完即刻有人做相反既野

好叻

果時未公布mhw個個以為game同機個炒價會延續到八月

機姐
係香港地乜9都炒
Game鋪仆街嘅地方係收左你訂game嘅錢但冇講明到時隻game出果陣成交價係幾多,最後又話咩咩有機會調整

到頭來你訂左咪又係食炒價

屌咩你去買樓落訂個價定實左就唔轉架啦
係香港d仆街game鋪先當客係狗咁撚
https://youtu.be/detYjucJgrA

呢隻正,有得養寵
係香港地乜9都炒
Game鋪仆街嘅地方係收左你訂game嘅錢但冇講明到時隻game出果陣成交價係幾多,最後又話咩咩有機會調整

到頭來你訂左咪又係食炒價

屌咩你去買樓落訂個價定實左就唔轉架啦
係香港d仆街game鋪先當客係狗咁撚

訂乜都好,咪撚係香港訂game
就算佢寫到明定價係張訂單到,只要隻game出果陣有炒價,佢都可以拎你隻game去炒,而對住你講「d貨未到喎」

正所謂,都冇成本,做咩唔做?
https://youtu.be/detYjucJgrA

呢隻正,有得養寵

已經訂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞