|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
出咸濕先好,閃亂戰鬥集集都係開場命驅就變無雙game

咸濕係正題

嘩痴線

no one care
買隻h驚同女女玩
PS4/PC/Switch 信長の野望 大志 発売日決定 オリジナル武将にあのアーティストが
11月30日
テーマ曲にMISIAを起用
オリジナル武将としても参戦
幾時先有Champion Jockey Special既片睇呀
幾時先有Champion Jockey Special既片睇呀

我應該會買
馬機game去機舖打好過啦
馬game連英文都無

請問下圖中段日文係點解
係唔係話冇附送說明書

因為最近買番隻時之笛初版
正常初版應該有說明書
但開盒同圖中一樣都係得張紙仔
究竟係唔係2013之後出既初版時之笛都冇左說明書
Switch又輸一仗,講左咁耐原來係咸濕波子機,呢鑊真係死撚得

NS有咁差到連隻動作game都做唔到咩

我覺得隻DQ11可能係MHXX既翻版
即係HD化左3DS個版本就算
屌佢PS4個版本咁撚靚,點port落NS度

DQH都係咁出啦
原來項明生比人拉

基佬
有冇啲適合輕鬆磨下時間又可以隨時quit嘅game

搭車玩
dq11用ue4
姐係一定可以直接射落去SWITCH
dq11用ue4

問題係佢肯唔肯

搭車玩

(買咗綠帽達同splatoon2,暫時淨係諗到mk8)

搭車玩

shovel knight

搭車玩

shovel knight

不過隻game有少少難度

搭車玩

isacc

搭車玩

Overcooked
dq11用ue4

問題係佢肯唔肯

索索咁小器,實簽左啲約唔比啦
switch 幾時可以支援大學wifi 所有要打account嘅wifi都連唔到

Enterprise格式唔會support

其實我又唔見得任記有乜原因唔加
宜家都係用晒 opensource library 架啦
一早有晒相關功能連到,只係要喺個 settings UI 度加返啲選項

而家買左個router 擺係hall
但係遲啲開sem 返學就唔知點算

請問下圖中段日文係點解
係唔係話冇附送說明書

因為最近買番隻時之笛初版
正常初版應該有說明書
但開盒同圖中一樣都係得張紙仔
究竟係唔係2013之後出既初版時之笛都冇左說明書

你都識講 2013 之後咁又點會係初版呀

搭車玩

Overcooked

overcooked要攞3☆絕對唔輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞