|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Urb9cJcwAUA
『MHXX Nintendo Switch Ver.』ハンターライフ紹介映像

wfc

呢幾日搞咁多野,comg預售都係無點多過得28點

capcoin 自己on9,本身隻game 係同3DS同server兼一樣,本身已少左一截人玩,如果為左吸引高清黨,佢又公佈左隻MHW黎打自己,真係on9.

關事咩
Mhw主力都唔係打舊版本嘅老玩家,你見佢輕重炮變到tps就知佢想食邊條水啦(成唔成工另一件事)

我就專心等switch高清獵人

1.mhw食歐美派玩家
2.我覺得背後有人特登要係hd都未出就公佈隻真hd黎剃你眼眉
唔岩聽就當我被害妄想啦

真心 係有骨氣就等capcoin 出集新mh先買啦
port成堆舊game 仲要食兩家茶禮
利申:3ds而家玩左一次mhxx 對mh已經無咩熱情

硬食炒價咪唔洗搶囉

https://lihkg.com/thread/309862/page/8
硬食炒價都好過你做老翻撚既

答你問題姐
我破解部機又關你咩事
仲要突登走去search我講過啲

咁老翻撚係唔受歡迎既

老翻撚最鐘意講「關你乜事」
用返上面巴打既講法
人格問題,屌佢老母都慳返,費事益左佢老母

笑死,答你問題都嬲 嬲到去起我講過啲乜都有
現實真係硬食炒價就唔洗搶喎
答案唔鐘意就起曬鋼
我破解完有咩問題先?
Game我又係買版,同我破解冇關係

硬食炒價咪唔洗搶囉

https://lihkg.com/thread/309862/page/8

答你問題姐
我破解部機又關你咩事

咁老翻撚係唔受歡迎既

用返上面巴打既講法

答案唔鐘意就起曬鋼
我破解完有咩問題先?
Game我又係買正版,同我破解冇關係
老任幾時先會有新嘅第三方game發表下?應該話幾時有新direct睇

壽命已完

switch都水尾啦
等出switch 2

真fans買2手算
mhxx 洗唔洗落game鋪訂定

唔使

真心? 我驚到時搶餐懵

日本都咁少人訂你怕冇貨?
wiiu隻3ghd長期99蚊添

mhxx預訂表現如何

上面唔係post左得28pt咩

明明鬼佬冇XX玩可以一次過將3ds加switch版一次過賣,但係因為公佈左mhw所以鬼佬mon hun fans要空白大半年冇得玩mon hunt
mhxx明搵笨啦 玩尻任天堂既
重要咁貴 我就唔買啦
等mhw唔好
mhxx明搵笨啦 玩尻任天堂既
重要咁貴 我就唔買啦
等mhw唔好

大把真獵人爭住入高清版

硬食炒價咪唔洗搶囉

答你問題姐
我破解部機又關你咩事

咁老翻撚係唔受歡迎既

用返上面巴打既講法

答案唔鐘意就起曬鋼
我破解完有咩問題先?

我有咩好嬲,我上黎問消息,冇人答咪繼續等囉
問有冇消息,一係有,一係冇,一係就唔答,你就叫人食炒價,仲唔係on9當有趣?
你笑唔笑死我冇興趣知
而家似係你比我踢爆係老翻撚惱羞
我上黎問野,最多比巴打當煩膠
但係老翻撚響呢個post 我都幾肯定係過街老鼠
Show Blocked User - Tim_Burton
唔好意思巴打們,唔阻大家討論

答你問題姐
我破解部機又關你咩事

咁老翻撚係唔受歡迎既

用返上面巴打既講法

答案唔鐘意就起曬鋼
我破解完有咩問題先?

問有冇消息,一係有,一係冇,一係就唔答,你就叫人食炒價,仲唔係on9當有趣?
你笑唔笑死我冇興趣知
Show Blocked User - Tim_Burton

收皮啦老翻撚
老任幾時先會有新嘅第三方game發表下?應該話幾時有新direct睇

希望tgs前會開一次
往年都會咁做

等睇白金direct

答你問題姐
我破解部機又關你咩事

咁老翻撚係唔受歡迎既

用返上面巴打既講法

答案唔鐘意就起曬鋼
我破解完有咩問題先?

你笑唔笑死我冇興趣知

收皮啦老翻撚

我反而無知想問破解完又話自己買正版 , 咁破解黎做咩 ?

唔通係傳說中既搵漏洞專員 , 再報告返俾老任知

咁老翻撚係唔受歡迎既

用返上面巴打既講法

答案唔鐘意就起曬鋼
我破解完有咩問題先?

你笑唔笑死我冇興趣知

收皮啦老翻撚

我反而無知想問破解完又話自己買正版 , 咁破解黎做咩 ?

唔通係傳說中既搵漏洞專員 , 再報告返俾老任知

唔講以為3ds好似以前d iphone咁要jb

答你問題姐
我破解部機又關你咩事

咁老翻撚係唔受歡迎既

用返上面巴打既講法

答案唔鐘意就起曬鋼
我破解完有咩問題先?

你笑唔笑死我冇興趣知

收皮啦老翻撚

唔夠人講就block人
的確你食炒價的話就唔洗理其他消息喎
而家覆人都要考慮咁多係咩玩法
加上我破解都係玩翻ds啲game。自問冇咁清高突登買部nds嚟玩翻舊作
我都唔阻大家討論,一講破解點都係錯
叫人食炒價
係度都係唔受歡迎架
Capcom:
Beginning with Monster Hunter XX (Double Cross) Nintendo Switch Ver. for Japan, we are evaluating how we will support this platform in the future.

USF2煙幕來架咋
叫人食炒價
係度都係唔受歡迎架

唉以後唔講
Capcom:
Beginning with Monster Hunter XX (Double Cross) Nintendo Switch Ver. for Japan, we are evaluating how we will support this platform in the future.

USF2煙幕來架咋

下次port邊隻好

快手port埋 生化4啦
Capcom:

USF2煙幕來架咋

同USF2個句一鳩樣咁滯
食屎啦
Q. Following the sales results of Ultra Street Fighter II, what will Capcom’s approach to the Nintendo
Switch be going forward?
A. The Nintendo Switch seems to be doing very well, and we look forward to further growth in its
install base. Beginning with Monster Hunter XX (Double Cross) Nintendo Switch Ver. for Japan,
we are evaluating how we will support this platform in the future

摩骨獵人
Capcom:

USF2煙幕來架咋

下次port邊隻好

快手port埋 生化4啦

powet stone
CND間接幫部電子垃圾賣廣告

https://youtu.be/CWLzs3-Bwr8
自己睇 未夠一年就製造左一舊電子廢物出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞