|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
有無人試過用數據share wifi係街玩splatoon2
打一場用幾多mb?公司無wifi

3唔得,好似大部份台都唔得,因為係假IP

好似得smartone, 加錢既csl, hkbn有個plan係smartone網絡都好似得

splatoon 20 mb 一場到

咁勁

不嬲呢d食好少
好似白貓協力咁 一場都係5-6MB

但我csl 咁無得返工玩
有無人試過用數據share wifi係街玩splatoon2

好似得smartone, 加錢既csl, hkbn有個plan係smartone網絡都好似得

咁勁

不嬲呢d食好少

CSL 正垃圾 3都好用過佢
屌你老母垃圾csl
地鐵永遠收唔到
機又打唔撚到
價錢又貴到離曬譜
屌你老母垃圾csl
地鐵永遠收唔到
機又打唔撚到
價錢又貴到離曬譜

地鐵係可以完全收唔到
我用緊一部smt 一部csl 兩個世界黎

咁勁

不嬲呢d食好少

勤力啲扮工啦

咁勁

不嬲呢d食好少

勤力啲扮工啦

買隻薩爾達返工玩算
屌你老母垃圾csl
地鐵永遠收唔到
機又打唔撚到
價錢又貴到離曬譜

地鐵係可以完全收唔到

下年先到期
真係用人仔都好過csl 仆街廢尻台
屌你老母垃圾csl
地鐵永遠收唔到
機又打唔撚到
價錢又貴到離曬譜

地鐵係可以完全收唔到

下年先到期
真係用人仔都好過csl 仆街廢尻台

咁又唔好咁講 人仔堅係廢到地面都收唔到
switch splatoon version邊度仲有貨
想買比fd子做生日禮物

周街都有,你肯炒既話
想買比fd子做生日禮物

周街都有,你肯炒既話

我見元朗冇哂貨
話冇貨再返
叫我見到有得買好買

早兩日見到黃金成座山咁高,你肯益班撚樣既話
想買比fd子做生日禮物

周街都有,你肯炒既話

我見元朗冇哂貨
話冇貨再返
叫我見到有得買好買

唔係joy con 隻色唔同咋咩?同埋有貼紙?
另外買對joy con 算啦
嗨我係草里馬
嗨我係草里馬

男神
嗨我係草里馬

男神

嗨我係草里馬

男神

出面有無snack world 見街?
is alone open post mei?
is alone open post mei?

alone is mei open post
想買比fd子做生日禮物

周街都有,你肯炒既話

我見元朗冇哂貨
話冇貨再返
叫我見到有得買好買

個fd好似好想要splatoon version
生日禮物送好d算

荃灣有 但貴
睇你
有冇巴打call過維修電話 我打極都通話失敗
如果整係咪一定換新機 啲save冇希望留
想買比fd子做生日禮物

周街都有,你肯炒既話

我見元朗冇哂貨
話冇貨再返
叫我見到有得買好買

生日禮物送好d算

荃灣有 但貴
睇你

送比女仔?

周街都有,你肯炒既話

我見元朗冇哂貨
話冇貨再返
叫我見到有得買好買

生日禮物送好d算

荃灣有 但貴
睇你

送比女仔?

No

Btw 1001等我一陣執下template 先開
(還掂都唔急架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞